Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna a sama

mam 28 lat i jestem sama

Polecane posty

Gość ładna a sama

jestem ładna, inteligentna, skończyłam studia ale nie mam pracy - czy możliwe, że to odstrasza facetów? :(

Gość Taki_jeden_964
Myślę, że nie, prędzej czy później pracę znajdziesz.

Gość gość
a jakie to studia skończyłaś ?

Gość ładna a sama
jak niby mam znaleźć? poznaję różnych facetów (sporo imprezuję) ale na ogół są beznadziejni, albo roochacze... mam też konta na portalach randkowych, tam z kolei trafiam na facetów, którym wystarcza pisanie mail miesiącami (!) często faceci mnie zaczepiają nawet na ulicy, jednak nigdy nic z tego nie wychodzi - zawsze coś się musi spieprzyć...

Gość ładna a sama
wyższa szkoła obciągu z połykiem:classic_cool: kierunek: zasys z przymlaskiem

Gość brzydki_facet
ty narzekasz ja to mam przesrane :(

Gość gość
skończyłam dość charakterystyczny kierunek, nie chcę pisać jaki, bo ktoś może mnie rozpoznać...

Gość brzydki_facet
masz za wysokie wymagania i tyle

Gość gość
a powiedz skad jestes jakie województwo ? może ze mna coś popiszesz?

Gość ładna a sama
za wysokie wymagania? mam się zmuszać do bycia z kimś, kto mi się w ogóle nie podoba? wolę być sama...

Gość gość
a drugie Jeśli dziewczyna by nie pracowała nie odstraszało by mnie to bo myśle że prędzej czy później by jakaś prace znalazła a ja starałbym się ja utrzymywać ;)

no widzisz jaki ten swiat niesprawiedliwy, to ja dzisiaj powiedzialem dziewczynie ze nie moge sie z nia spotkac w weekend bo dostalem masakrycznie duzo pracy i co??? straszy mnie ze samobojstwo popelni.... ja juz kurwa nie moge... az nie moge patrzec na to co ona pisze...

Gość gość
Będziesz sama.

Gość brzydki_facet
mój kutas mierzy całe 9 cm:( co począć?

Gość ładna a sama
no ja zaczęłam myśleć, że to przez ten mój brak pracy nie mogę nikogo znaleźć, w ogóle jestem załamana chwilami, jak patrzę na koleżanki które pracują, mają facetów z którymi mieszkają, a ja mieszkam z rodzicami...

Gość gość
czy ktos czytal kiedys wpis singielki na kafe, ktora by nie twierdzila, ze jest ladna? :D

Gość super_man_
to nie ma nic do rzeczy bo porządny facet jest w stanie się utrzymać sam i swoją kobietę, zresztą 28 lat to najmłodsza już nie jesteś

Gość ładna a sama
no i ja robię co chce, moje zapracowane i zajęte koleżanki marudzą, że muszą wcześnie wstawać i nie mają czasu, ja sobie śpię do 13, a wieczorami imprezuję... zaraz też idę na piwo, niedługo chyba wpadnę w alkoholizm :o a faceci w pubach coraz młodsi...

Gość super_man_
a jeszcze mieszkać z rodzicami jaka siara w tym wieku myśle, że ty tylko leżysz i pachniesz czkeasz na pracę, księcia bo przecież jesteś "ładna".

Gość gość
a może ty dziewczyno daj szanse jakiemuś facetowi który Cie zaczepia, skoro mówisz że jesteś ładna to na pewno nie jeden się oglada za Tobą ;) jest lato ubierz się jakoś modnie, sukienke letnią a wtedy faceci będą za Tobą patrzeć i może któryś się odważy Cie zaczepić, a tak na marginesie to że ma 28lat to wcale nie jest stara panną, jest młodą dziewczyna na te czasy ;) Jeśli jakiś facet chce Cie gdzieś zaprosić interesuje się Tobą to mu daj szanse nie odmawiaj ;) A z jakiego województwa jesteś?

Gość super_man_
dobrze, że ci rodzice dają na piwko wychowali nieroba hehe

do zlych pubow chodzisz! chodz idziemy razem, mam juz dosc tych jej humorow, spijemy sie a potem zobaczymy.... :o

Gość super_man_
hehe młodą, ale ja wole 20-22 latki bo one też pracy nie mają i są ładniejsze, bardziej rozrywkowe i będą dłużej młodsze ty za 2 lata zaczniesz sie marszczyć o ile już nie zaczęłaś hehe

faktycznie, to ja ide i napije sie z jakas 20-22 latka bo i choj, co mam do stracenia....

Gość super_man_
zresztą teraz nawet te młode studentki mieszkają same bez rodziców pokoje sobie wynajmują pracują są sprytne i ładne bardziej chętne i mniej wymagające :)

Gość gość
gdzie idziesz to super man? chętnie też bym się pobawił i napił z takimi młodymi ładnymi dziewczynami ;)

Gość gość
a ja jestem typową, zrzędliwą i zgorzkniałą 30 letnią starą panną, wiecznie dziewicą he, he. Do tego spasiona, wiadomo.