Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę i się boję

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam się w dość trudnej dla mnie sytuacji. Spotykam się z bardzo fajnym facetem, jesteśmy coraz bliżej ze sobą i tu pojawia się problem. Nigdy nie uprawiałam seksu, nie wiem jak pieścić faceta. Bardzo bym chciała zrobić krok naprzód, widzę że on jest gotowy ale czeka na mnie. O moim braku doświadczenia nie wie nic, chociaż może się domyśla. Wiem że już mało brakuje do czegoś więcej i bardzo tego chcę, ale boję się że będę jak sparaliżowana ze stresu i nie będę wiedziała co robić. Chciałabym przy najbliższej okazji jakoś go zaskoczyć i sprawić mu przyjemność ale nie wiem jak :(

Gość gość
nie bój się! nie warto!

Gość gość
Jestem gotowa się przełamać ale nie wiem co mogę zrobić, co mu sprawi przyjemność. Jak i gdzie go dotykać, co robić ze sobą. Nie chcę żeby mi musiał mówić, wolałabym trochę własnej inicjatywy.

myślę, że najważniejsze żebyś wyzbyła się strachu i wstydu i reszta sama się fajnie potoczy. myśl o tym żeby było mu przyjemnie. pieść go delikatnie po całym ciele.glaszcz, masuj, całuj delikatnie.po jakimś czasie jak ''zapoznasz się i oswoisz'' z jego ciałem(nawet przez ubrania) będzie ci łatwiej przejśc do pieszczenia penisa. na początku tylko dłońmi bo rozumiem, że może być ci troche ciężko otworzyć się na pieszczoty oralne.i pamiętaj niczego nie musisz! rób tylko to i pozwalaj tylko na to , na co masz ochote i co ci odpowiada.zawsze możesz powiedziec, że lubisz tak dozować pieszczoty i dlatego nie chcesz iśc na całośc od razu. i pamiętaj uśmiechaj się do niego w trakcie i ciesz się tymi chwilami. będzie super! zazdroszcze ci, że zaczynasz. fajnie byłoby przeżywać te pierwsze uniesienia jeszcze raz:) jeszcze zapytam-ile masz lat?

Gość gość
No właśnie to mój największy powód do wstydu - mam 25 lat :/ już raz mu powiedziałam że jeszcze za wcześnie bo nie byłam gotowa, teraz już sama chcę czegoś więcej. To jest też moja potrzeba a nie chęć spełnienia jego oczekiwań. Więc myślę że to już ten moment żeby się przełamać.

kochana ja mialam 23 i nigdy nie uwazalam ze to powód do wstydu. jezeli jednak nie chcesz mu o tym powiedziec, zawsze mozesz sklamac ze po prostu juz bardzo dawno tego nie robilas i troche jestes spieta. poza tym to normalne ze bedzie troszke zdenerwowania bo dojdzie miedzy wami do bardzo intymnego kontaktu.nagosc, dotyk, wzdychanie itp. badz pewna siebie i daj sie poniesc milym chwilom. ja pamietam ze najbardziej balam sie zobaczyc po raz pierwszy penis, tak na zywo:) ale jak juz sie zaczelo to jakiejs wariacji dostalam i tak mi sie podobalo ze malo bylo mi jego widoku:) podejdz do tego na luzie!

Gość gość
Dzięki nineczka1111 za odpowiedź, podniosłaś mnie na duchu. Myślę że póki do czegoś dojdzie będę już tak zdeterminowana że jakoś dam radę. Ostatnio cały czas o tym myślę i o nim przede wszystkim ;)

Gość gość
Jeszcze jedno pytanie, czy powinnam kupić prezerwatywy? Co jeśli on nie będzie miał? Różnie to się może skończyć a lepiej być przygotowanym. Nie wiem tylko jakiej firmy i jaki rozmiar?

Gość gość
najlepiej jak zapytasz sie mamy, to mama mu zmierzy a moze i go sprobuje i bedziesz wszystko wiedziala

Gość gość
Boję się że odgryzę mu prącie :(

moze byc tak, że i on bedzie tak przejety ze o tym zapomni wiec kup. najlepiej w rossmannie durex.takie ciemno-fioletowe pudeleczko z bialym piorkiem i napisem fetherline.sa bardzo cienkie i bez udziwnien typu smakowe czy z wypustkami. przewaznie sa w jednym rozmiarze (pasujace wszystkim) wiec nawet sie na tym nie skupiaj.powodzenia!pozdrawiam:)