Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak ochoty, czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

nie mam wogole ochoty na seks, gdy dochodzi do zblizenia mysle tylko zeby sie jak najszybciej skonczylo . jestem kobieta co jest nie tak ?

Gość gość
ty smierdzisz

Gość gość
Moze to wina tabletek?moja zona tez tak miala.pzd

Gość wiweka
HEH mam tak samo a od pewnego czasu juz nawet sie nie zmuszam, seks byl zawsze dla mnie kiepska rozrywka ale podobno inni twierdza ze to zajebista sprawa ....no ja tego nigdy nie doswiadczylam - przykro mi czasem z tego powodu

Gość gość
moze i jest zajebisty ...dopoki partner w zyciu codziennym nie stanie sie zwykla pipa w kapciach :) wowczas ochota opada doslownie ,nawet jesli facet jak z obrazka

Gość gość
mam to samo, przestałam się podniecać, nie wiem czemu, kiedyś byłam mega napalona na niego a teraz on nie może mnie podniecić chociaż bardzo się stara. nie biorę tabletek nie wiem o co chodzi

Gość gość
To ja od tych tabletek A moze wprowadzcie cos nowego do waszej sypialni

Gość gość
Sam juz nie wiem.powodzenia zycze.znam to.ten od tabletek

Gość gość
Moze dziecko ponawilo sie w waszyn zyciu?

Gość gość
moze i jest zaj**isty ...dopoki partner w zyciu codziennym nie stanie sie zwykla pipa w kapciach usmiech.gif wowczas ochota opada doslownie ,nawet jesli facet jak z obrazka O! TRAFIONE W SEDNO moj maz jak pracowal to byl zaabsorbowany praca , seks byle jaki bez udziwnien -wejsc poruszac i wyskoczyc , pomimo rozmow i staran on wszystko jednym uchem wypuszczal drugim wpuszczal, w tamtym czasie zaczelam sie onanizowac aby rozladowac potrzeby a teraz jak od 2 lat nie pracuje , snuje sie calymi dniami po domu od kuchni do komputera a ja mam na glowie caly dom na utrzymaniu i patrzec sie na niego nie moge , jak mnie wkoorwia jak smacznie spi rano a ja zapierdalam o 7 do roboty jak przychodze z pracy o 18 i sie okazuje ze dzieci glodne, obiadu nie ma ,w domu syf a on siedzi z mina jak srajacy kot na pustyni to juz w ogole nic mi sie nie chce -seks z nieudacznikiem brrrrrr