Gość insomnia1 Napisano Sierpień 8, 2014 Witam, mam pytanie, lekarz psychiatra zlecil mi badania biochemiczne, krew morfologia i mocz ogolny, wiem, ze wyniki nie wyjda zadowalajace, czy moge zrobic cos, zeby byly w normie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElfkaFF 0 Napisano Sierpień 8, 2014 nie trzeba oszukiwać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2014 Po co to robić? Sam siebie oszukasz, nie lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość insomnia1 Napisano Sierpień 8, 2014 nie chce isc do szpitala, musze cos zrobic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Golab08 0 Napisano Luty 24, 2015 Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2015 3 dni przed badaniami staraj sie jesc normalnie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach