Gość brakbrak Napisano Sierpień 9, 2014 Witam, mam sprawę. MOje ostatnie okreys były mniej więcej tak:19.01,19.02,19.03,16.04,10.05,05.06.06.07(z tym, że 03 i 04 lipca wziełam po jednej tabletce luteiny 50 pod jezyk). 29 i 30 lipca był petting, oraz mój chłopak pieścił mnie językiem. Występowały też wytryski np u niego na brzuch. Wytrysk nastapił ok godziny 15, a on dotykał mnie ok godziny 22.. Później jak się okazało poszedł się kąpać (ok godziny 2 w nocy) i właśnie pod prysznicem się masturbował i znowu wystąpił u nieog wytrysk(ja kąpałam się przed nim) poszliśmy więc razem spać. Ok godziny 6 rano znw się pieściliśmy (on wczensiej nie umył rąk) Czy możliwe, żeby plemniki przeżyły i mnie zapłodniły? Czy wtedy wgl były dni płodne? Czy przez włożenie ubrudzonego palca do pochwy zachodzi sie w ciążę? Dodam, że 31 lipca zaczełam odczuwać ból podczas sikania, a na papierze była krew. 1,2,3 sierpnia nie było już krwi, lecz odczuwałam bó l pod koniec sikania, takie jakby skurcze macicy. Od 1 sierpnia do 2 bralam 2x Nalicin i furagin. Furagin brałam do 5 sierpnia. 6 sierpnia miałam dostać okres, lecz ani widuani słychu. Czy ja mogę być w ciąży? prosze o szybką odpowiedź. Dodam, ż eprzez ok 2 tygodnie bylam na opolszczyźnie, a mieszkan na podkarpaciu. I byłam róznież2 dni pod rzad w solarium 13 i 14 dc. na 7 min na śrendim opalaniu. Bardzo się stresję, ż eokresmmiałbyć dizś a go nie ma. Prosz eo odpowiedź. Boję się, ż emógł on wprowadzić do pochwy nasienie, nawet o tmy nie wiezac. Z rana moja temperatura ciało(pod pacha) 36.5, a w pochwie 37.3. OKresu nie mam nadal, 4 dzien spoznia mi sie. CO o tym kobiety myślicie? BYłam też w Opolu( mieszkam na podkarpaciu) 500 km od emnie, czy myślicie, że pobyt 2 tygodniowy tam mogl wplynac na okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach