Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość brakbrak

Ryzyko?

Polecane posty

Gość brakbrak

Witam, mam sprawę. MOje ostatnie okreys były mniej więcej tak:19.01,19.02,19.03,16.04,10.05,05.06.06.07(z tym, że 03 i 04 lipca wziełam po jednej tabletce luteiny 50 pod jezyk). 29 i 30 lipca był petting, oraz mój chłopak pieścił mnie językiem. Występowały też wytryski np u niego na brzuch. Wytrysk nastapił ok godziny 15, a on dotykał mnie ok godziny 22.. Później jak się okazało poszedł się kąpać (ok godziny 2 w nocy) i właśnie pod prysznicem się masturbował i znowu wystąpił u nieog wytrysk(ja kąpałam się przed nim) poszliśmy więc razem spać. Ok godziny 6 rano znw się pieściliśmy (on wczensiej nie umył rąk) Czy możliwe, żeby plemniki przeżyły i mnie zapłodniły? Czy wtedy wgl były dni płodne? Czy przez włożenie ubrudzonego palca do pochwy zachodzi sie w ciążę? Dodam, że 31 lipca zaczełam odczuwać ból podczas sikania, a na papierze była krew. 1,2,3 sierpnia nie było już krwi, lecz odczuwałam bó l pod koniec sikania, takie jakby skurcze macicy. Od 1 sierpnia do 2 bralam 2x Nalicin i furagin. Furagin brałam do 5 sierpnia. 6 sierpnia miałam dostać okres, lecz ani widuani słychu. Czy ja mogę być w ciąży? prosze o szybką odpowiedź. Dodam, ż eprzez ok 2 tygodnie bylam na opolszczyźnie, a mieszkan na podkarpaciu. I byłam róznież2 dni pod rzad w solarium 13 i 14 dc. na 7 min na śrendim opalaniu. Bardzo się stresję, ż eokresmmiałbyć dizś a go nie ma. Prosz eo odpowiedź. Boję się, ż emógł on wprowadzić do pochwy nasienie, nawet o tmy nie wiezac. Z rana moja temperatura ciało(pod pacha) 36.5, a w pochwie 37.3. OKresu nie mam nadal, 4 dzien spoznia mi sie. CO o tym kobiety myślicie? BYłam też w Opolu( mieszkam na podkarpaciu) 500 km od emnie, czy myślicie, że pobyt 2 tygodniowy tam mogl wplynac na okres?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować