Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onakobieta

Testowałam wierność męża: ( PRZECZYTAJCIE proszę!!!

Polecane posty

Gość onakobieta
Ale to nie wszystko. ...potem kazałam ostatni raz jej uderzyć...tzn napisała mu tak na moje polecenie. "Ok ...wiesz...ja po prostu bardzo lubie popatrzeć na fajnych, przystojnych i dobrze zbudowanych, silnych mężczyzn i tak jakoś może kiedyś ..chciałabym sie tak mocno z przodu do ciebie przytulić, wtulić,zobaczyć jak to jest ale jak to dla ciebie granica to rozumiem, chciałam zapytac" I miał sie skusić albo napisac "tak, granica" cokolwiek, mój mąż nic jej nie odpisał, ani tak ani nie, a czas jej "stażu" mijał. kazałam jej go unikać i już dać mu spokoj i tak było

Gość onakobieta
Rękami i nogami bronił sie od pisania z nią maili, ale jak go unikała a sie spotkali przypadkiem to jej nie unikał tylko rozmawiał ochoczo i miło i nawet pytał czemu go unika i już nie przychodzi kawy robić:) Ona go zbywała,że przecież nic jej nie odpisał wiec.... No to potem jej napisał zwykłego maila, wysłał zdjęcia ze wspólnych imprez firmowych ale z dopiskiem,że "na tamtego maila odpisze ale później " Dziwnie pogrywał...:( Wolalabym ,żeby napisał jej "Tak , jest to granica przytulenia , której nie przekrocze bo kocham żonę" Ale jej tak nie napisał:(

Gość onakobieta
Długo nic jej nie odpisywał,ale w realu jak ją widział to podchodził i pytał czemu go unika, unika robienia kawy itd Ona miała go jakoś olewać ,odpowiedziała,że przecież nic jej nie odpisał. No to tego samego dnia napisał jej maila ze zdjęciami z imprez firmowych a na tamtego maila odpisze ale "poźniej" . Troche ją olał ale boli mnie to,że zamiast jej odpowiedziec "Tak, jest to granica, ktorej nie przekrocze bo kocham żone" to nie napisał!!!!!

Gość gość
Autorko uważam że jesteś chora psychicznie. A mąż i tak cię zdradzi, nie teraz to za 15 lat, bo z wariatką nikt długo nie wytrzyma.

Gość ONAKOBIETA
Chora bo chciałam go sprawdzić? Czemu jej tak nie odpisał?

Gość gość
On i tak Cię zdradzi kobieto-bluszcz, to tylko kwestia czasu, ty jesteś nienormalna. Powinno być na odwrót, to facet powinien szaleć za kobietą i bać się zdrady, a nie kobieta ma się tak upokarzać, bo to co robisz jest śmieszne i upokarzające. Taka suka, która się boi i nie śpi po nocach, że pies ją zdradzi, jesteś żałosna, że nie masz żadnych pasji tylko całe życie uwieszasz się na facecie. On nie jest twoją własnością.

Gość gość
Gdybym się dowiedział,że moja ślubna taki mi numer kroi,to z miejsca zostałaby byłą. I tak bym jej dołożył do pieca,że do końca swojego nędznego życia by popamiętała. To co zrobiłaś autorko jest świństwem. Tym bardziej,że ważnego powodu nie miałaś-sama się wygadałaś.

Gość onakobieta
Ale powinien jej wtedy odpisac"Tak granica ,kocham żone " i wtedy miałabym jasnosc:(

Gość onakobieta
Czy ktoś mnie zrozumie?

Gość gość
Psychiatra cie zrozumie idiotko. Jak ty odwalasz takie numery kilka lat po slubie, to strach pomyslec co bedziesz robic po 40tce, jako zazdrosna rycząca 40cha, a wkolo pelno 20latek za ktorymi ogląda sie twoj mąż. Obetniesz mu kootasa? wydlubiesz oczy?

Gość onakobieta
Ok Rozumiem,że to nie było ok i więcej tak nie zrobie. Nigdy nie robiłam mu scen zazdrości, on jest miłym i otwartym człowiekiem na ludzi i ja staram sie taka być. czasu nie cofne ale żałuje tego co zrobiłam . Martwi mnie tylko to,że definitywnie tego nie uciął i nie powiedział,że takich granic nie przekracza. czemu jej tego nie napisał? Mam złe przeczucia

Gość onakobieta
Czy ktoś mnie zrozumie...doradzi..i nie będzie bronił choć w jednym mojego męża?:(

Gość gość kb
A Ty ciągle swoje

Gość onakobieta
Załuję tego co zrobiłam:( wiem, nie piszecie bo uznajecie,że jestem chora psychicznie,ale jakbyście sie czuli gdyby wasz mąż dla żartu prawie dotykał biustu obcej babie w pracy? A tak by było gdyby moja podstawiona kolezanka nie zahamowała jego rąk:( czasami mam wrażenie,że gdyby nie znał jej w pracy to umowiłby sie gdzieś z nią:(

Gość gość
masz paranoidalną osobowość i wszystko to obróci się przeciwko tobie

Gość gość
sama mu podstawiasz "okazje" a teraz wielkie zdziwienie! nigdy wiecej tego nie rób i nie popadaj w paranoje bo takie zachowanie moze zniszczyc Twoje małżeństwo a wcale nie bedzie zdrady. jak mąż bedzie chciał to i tak Cie zdradzi i nic z tym nie zrobisz. Lepiej skup sie na małżeństwei, dzieciach, domu a nie szukasz probelmów

Gość onakobieta
Nie zrobie,bo dowiedziałam sie już wszystko. Nikt wiecej w jego pracy tak do kobiet sie nie "łasi" jak on. Stąd miałam wątpliwości.. "Gość" powiedz mi..czy jesli jej nic wtedy nie odpisał to to znaczy dobrze czy zle? Jak zostawił jej maila bez odpowiedzi?tzn ,że wg niego dziewczyna przesadziła i sie opamietał? Bo dla mnie to jest takie "zostawienie sobie furtki" jakby kiedyś zmienił zdanie.

Gość gość
ty jesteś ciężko chora psychicznie... Naprawdę kobito zajmij się czymś nie wiem, uprawiaj sport, czytaj książki, ucz się języków, życie nie kończy się na mężu. Bluszczu :O

Gość gość
zzachwujesz się jak moja była dziewczyna... współczuję facetowi bo pewnie jesteś chora psychicznie. Jedna i druga szuka dziury w całym i na wszystko znajduje uzasadnienie. Moja była podejrzewała mnie o różne rzeczy, insynuowała, przesłuchiwała, podpuszczała znajome. Morał z tej historii jest krótki. Dziewczyna sama zdradzała poprzednich partnerów i mnie, flirtowała z byłymi, puszczała się pijana na imprezach, lizała z kazdym kolegom. Mierzysz wszystkich swoją miarą, idź się leczyć. Jakbym czytał posty swojej byłej dziewczyny, ten sam poziom, chciała żebym każda znajomą jaką mam najlepiej zastrzelił albo zbluzgał.

Gość gość
nie odpisał bo nie chce juz mieć z nia kontaktu i zerwał go na wszelkie możliwe sposoby... kuźwa, urojenia masz i to całkiem niezłe. Facet lubi kobiety ale kocha żonę, ja też się tak zachowuje w stosunku do dziewczyn mimo tego że z żadną nie chcę zeby mnie coś więcej połączyło niż praca. Po prostu taki jestem... Kobieta bluszcz

Gość onakobieta
Mailami nie ale w pracy nadal ją zagadywał i droczył sie. MOże nie chciał zostawiać śladów flirtu w mailach,żeby dowodu nie było?

Gość gość
tak, a twoja koleżanka i szef z pracy to podwójni agenci polskiego i izraelskiego wywiadu. Twoja sieć jest monitorowana a odpowedzi piszey z siedziby SKW w Starych Kokoszkach... Ten listonosz co był w piątek u was z listami to 007 z MI6.

Gość onakobieta
To czemu tak ochoczo w realu z nią utrzymywał kontakt a w mailach już nie był taki wylewny??

Gość gość
Myślę że oni ze soba już dawno krecą i koleżanka ciebie wykorzystała. Dlatego nie ma maili bo się zgadali co i jak i teraz on ją jebie na boku. Masz karę głupia cipo! xD

Gość onakobieta
Nieprawda:(

Gość ja1818
Ludzie , co wy tak na te babe jedziecie. Ok zrobila nienajlepiej ale mężulek to co,święty> ?? Owszem zabraniać rozmowy z innymi to chore ale gość moim zdaniem przekroczył granice w słowach i dotyku. I powiem wam,że gdyby laska tak bardzo mu sie nie podkładała to by może sam sie postarał. Albo 2 opcja: miał ochote na cos ale nie do końca laska mu pasowała albo wyczuł,że sie w nim zadurzyła i złapał dystans. Nie zachował sie fair wobec żony