Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samoopalacz

Polecane posty

Gość gość

zakryje blizny na nogach? To brązowe ślady po zapaleniu mieszków włosowych, jedne w miarę jasne, inne ciemne. Nałożyłam jedną warstwę, czekam na efekt, myślicie, ze to ma sens?

Gość gość
mam zle doswiadczenia z samoopalaczami i mimo ze kazde lato koncze z tak samo jasna skora :o brak czasu itp... to nie uzywam samoopalaczy juz od jakichs 3 lat. dlaczego? zawsze stosowalam wieczorem, po kapieli, latalam prawie na golasa minimum 2 godziny, zeby sie wchlonal, a mimo to i tak ZAWSZE mialam kleksy po nocy od koldry :o wiec... zrezygnowalam. co do blizn - moga byc widoczne, ale nie sadze, zeby samoopalacz je jeszcze bardziej uwidocznil. :) ale jak mowie - tak mi sie WYDAJE.

Gość gość
chodzi mi o to, żeby wyrównał koloryt i zakrył je trochę. Chcę w końcu sukienkę założyć :(

Gość gość
zeby wyrownac koloryt to predzej musialabys smarowac skore, omijajac te blizny, no ale to raczej nie przejdzie. nie probuj, po prostu czekaj na efekt, samoopalacz nie tatuaz - po jednej warstwie sam szybko zejdzie :)

Gość gość
lepszy byłby balsam brązujący. nie czeka się tak długo na wchłonięcie i nie zostają zacieki

Gość gość
smug na szczęście nie ma, posmarowałam się właśnie drugi raz. W sumie nie wiem po co, i tak to niewiele daje, blizny są mocno widoczne. Bardzo fajny efekt, złota opalenizna.

Gość gość
Kup sobie rajstopy w sprayu