Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem11

problem z imieniem

Polecane posty

Gość samaniewiem11

poronilam 2 razy i zawsze marzylam zeby dac corce na imie Ola ( nie komentujcie prosze wyboru imienia) tymczasem moja kuzynka wlasnie urodzila i dala na imie wlasnie Ola corce, ja niebawem urodze upragniona corke i co mam zrobic? dac tez na imie Ola ? dodam ze mieszka ta kuzynka blisko mojego domu( oczywiscie nie wiedziala, ze ja tak chcialam od zawsze dac na imie ) moje pytanie, to czy wypada dac mimo to takie imie?? co wy byscie zrobily?

Gość gość
Pewnie ,że daj na imię Ola:) Bardzo ładne imię:)

Gość gość
Ja mam kuzynkę, która ma tak samo na imię jak ja i żyję ;P

Gość gość
Poroniłaś 2 razy, to poroni się i 3 :) Lubię martwe płody he he :P

Gość gość
ale z ciebie cham! zgłaszam na milicje!

Gość gość
tak u mnie w rodzinie tez ale roznica miedzy dziecmi to kilka lat a nie miesiecy :) dlatego sie zastanawiam, bo nie chce wysluchiwac ze odgapilam, a tyle jest imion itd

Gość gość
kuzynka może być zła z drugiej strony zawsze tak chciałaś nazwać dzieciaka a jest jeszcze jest trzecia opcja że to jest fatum i przez to imię poraniasz to znaczy ktoś cię przeklną

Gość gość
Poronisz! Poronisz! Hie hie hie martwe płody, myślę że martwa Oleńka będzie dobra :P

Gość gość
A moja kuzynka imienniczka jest w moim wieku ;P i mieszkamy w tym samym małym mieście, nigdy nie było z tego powodu kwasów.

Gość gość
To tamte 2 poronione dzieciaczki, to też miały być dziewczynki z imieniem Ola? Myślę że je zjadłam, były martwe, dobre i takie chłodne hie hie hie :P

Gość gość
tym paru komentarzom powyzej dac tylko w leb.Kuzynka paskudnie cie urzadzila, szkoda ze tak wyszlo, to niefajnie jak imie jest skopiowane i podswiadomie wprowadza sie nr 1 i nr 2 i porownuje.Lepiej poszukaj innego imienia, jest tyle innych tez ladnych

Gość gość
jakbym byla chlopcem to tez bym byla "kopia", na szczescie wyszlo wrecz przeciwnie, jestem jedyna w rodzinie

Gość gość
daj ala lepiej brzmi alicja od aleksandry

Gość gość
Ola czekam na ciebie :) Mam nadzieje, że będziesz u mnie leżała martwiutka ze smutną minką hie hie hie :P