Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Witam

Polecane posty

Gość gość

Mam spore klopoty a nie mam sie kogo poradzic wiec zdecydowalem ze napisze tutaj, OTuz Moja sytuacja wyglada nastepujaca. Mam 19 lat skonczone 2 miesiace temu jestem po szkole zdalem mature, nie ucze sie ani nie pracuje juz. Mam bardzo trudne stosunki z ojcem i matka, siedze w domu i oni mi groza ze mnie wy..la z domu bo niby nei pracuje ani nic nie robie. Po za tym rok temu mialem epizody psychiatryczne bylem 2 razy w szpitalu pschiatrycznym mam jakies tam historie leczenia niby orzeczenia od psychitry i diagnoze zle ksztaltujaca sie osobowsc w kierunku f25. Szkole srednia przeszedlem bardzo ciezko mialem problemy praktycznie z kazda najmniejsza czynnoscia poczawszy od wstania z lozka nei mowiac juz pisaniu egzaminow ktore badz co badz zawazyly o mojej przyszlosci. Na dniach ojciec wszedl ostatnio do pokoju rano i mowi ze mam pare dni na spakowanie i zebym sie wiecej mu nie pokazywal na oczy. Wieoczrem w skrzynce zuwazylem jakis wniosek o uchylenie obowiazku alimentacyjnego przestrayszlem sie bardzo bo wiem ze nie mam pracy i persektywe studiow przed soba plus moj stan psychiczno fizyczny. Nie wiem teraz jak prawnie wyglada moja sytuacja czy oni tzn rodzice sa obowiazni dotryzmania obowizku alimetnacyjnego gdzie sie zwrocic o pomoc o porade prawna i skad mam wziasc pieniadze n autrzymanie sie do momentu kiedy nie bede sie mogl w stanie sam utrzymywac / PO za tym na chlopksi rozum wiadomo ze jezli ktos ma 19 lat i nie ma wlsnego majatku ktory przynosi dochody lub obojetnie co to nie jest w stnie pracowac na swoje utrzymanie a po za tym ojciec nie daje mi pienidzy od jakis 2 lat i czy sa za to jakies sankcje /

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować