Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co za zenada na obiad u znajomych podano

Polecane posty

Gość gość

schabowe z kapusta i ziemniakami do tego do picia byly picia z biedrony - cola orygnal na podwieczorek paluszki w szklance boze co za zal, zwlaszcza ze to z okazji awansu w pracy tej znajomej, zostalam sama przez nia na to co zaproszona!!!

Gość gość
żenada to ty

ciesz się, ze w o gole cos ci dali :P jakby wiedzieli jak bedziesz oceniac pewnie nie dali by nic :P

Schabowe z kapustą i ziemniakami - delicja! Nie to co piździarne suszi.

Gość gość
a wy byscie byli zadowoleni z takiego 'uroczystego' obiadu? no slucham, ktora pierwsza napisze, ze tak. zadna, bo to obiad co kazdy moze miec na co dzien domu bez okazji. ja nie wymagam rarytasow, ale do cholery jakies zasady obowiazuja jak sie kogos zaprasza. ja bym sie wstydzila to podac. te kotlety to jeszcze jak cie moge, ale reszta syfu?

Gość gość
nie ktorzy są mało gościnni i nie znają się bo sami po ludziach nie chodzą i nie wiedzą a w domu tego nie mieli , wiesz o co chodzi

Gość gość
paniusia hrabianka się znalazła

ale ktoś cię zmuszał do jedzenia tego syfu? no chyba nie, więc to swoje narzekanie wsadź sobie w kieszen. Dla jednego rarytasem jest sushi a dla innego schabowe! kuchnia polska, tradycyjna moze tak lubia! wiele osob by to podalo, a ty czego zes sie spodziewala? krysztalowej zastawy, i jedzenia za jakies 1000 zl? to sobie kup i sie obzeraj rarytasami.

Gość gość
a co byś ty podała?

Gość proxxxy proxxxy
test

Gość gość
A czego królewno się spodziewałaś? Mozesz podać przykład?

Nic dziwnego w tym nie widze ziemniaczki z kapustka i schabowy dobry obiadek moze ta cola nie bardzo mogli podac Np sok pomaranczowy

Gość gość
mowie, ze schabowe sa tu najmniejszym problemem!!! moge to przebolec, serio, bo moze ktos nie bardzo w innych potrawach sie czuje na silach, ale zeby cola oryginal? jak mialam nie tknac tego syfu... no niestety, czyms trzeba bylo popic. byly tam jeszcze jakies slodycze co wygladaly jakby w barku pol roku po terminie przelezaly, ale za to podziekowalam. i tak goscinnosc, karmic gosci biedra i starociem? mi by bylo wstyd. moze byc skromnie, ale z klasa, a to... szkoda gadac!

Gość gość
Nie wiem co złego widzisz w domowym tradycyjnym schabowym. Pewnie wkrótce i tak nikt nie będzie ciebie zapraszać na obiad, bo to żadna przyjemność gościć taką paniusię ęąę.

Gość gość
A czego królewno się spodziewałaś? Mozesz podać przykład? >>> toc podaje non stop ich bledy wytykam, odczepcie sie od tych cholernych kotletow juz, bo to pestka. moglabym podac fajnie zrobione te kotlety i kapusta, ziemniaki tez spoko, ale upieklabym przede wszystkim jakies fajne ciasto, normalny sok, albo herbaty, nie wykladalabym na stol tych cebulackich paluszkow solonych. synonim luksusu za komuny.

Gość gość
Podano tradycyjny obiad. Ja bym zjadła i to chętnie bo schabowych nie umiem zrobić. Ty chciałaś co? Homara? Krewetki w egzotycznym sosie? Od kiedy awans mierzy się jakością jedzenia? Trzeba było samej zafundować jak takaś mądra. Człowiek powinien szczerze życzyć drugiej osobie sukcesu a nie obgadywać i obrabiać dupsko za plecami. "Pochwaliłaś się". Hrabianka jedna. Tfuuuu

Gość gość
nie jestem paniusia ąę. i zostawcie w spokoju te pieprzone schabowe, mam 10 razy pisac, ze co do tego w sumie nie mam sie co czepiac?!

Gość gość
Gdybyś miała choć za grosz klasy, sama byś ze sobą przyniosła.

Gość gość
Podano tradycyjny obiad. Ja bym zjadła i to chętnie bo schabowych nie umiem zrobić. Ty chciałaś co? Homara? Krewetki w egzotycznym sosie? Od kiedy awans mierzy się jakością jedzenia? Trzeba było samej zafundować jak takaś mądra. Człowiek powinien szczerze życzyć drugiej osobie sukcesu a nie obgadywać i obrabiać dupsko za plecami. "Pochwaliłaś się". Hrabianka jedna. Tfuuuu >>> jestes taka glupia czy tylko udajesz? schabowe sa OK, ale reszta NIE. zadnych homarow, krewetek itp. sie nie spodziewalam, nie lubie ich zreszta, tylko odrobiny kultury a nie wystawiania do poczestunku starych slodyczy i badziewia z biedronki!!! biedrona to mozna sie samemu zazerac przez prawie caly rok, ale dawac to znajomym? troche faux pas.

Gość gość
Gdybyś miała choć za grosz klasy, sama byś ze sobą przyniosła. >>> przynioslam wino!!! mam sie rozpisywac, ze szczegolami o tym obiedzie? dodam tylko, ze jak przyniesiono te slodycze stare to nikt nie tknal i wszyscy patrzyli po sobie, moze to wam cos da do myslenia?

Ziemniaczki kapustka i schabowy dobry obiadek tylko ta cola mogli podac np soczek pomaranczowy,moze niektorych nie stac na takie rarytasy i postawili po prostu to na co ich stac A nie jeszcze wymyslanie

jak mnie wkur. takie dziunie jak ty to szok! zamiast oceniac czyjes zdolnosci kulinarne, i to czy dany produkt byl z biedronki, lidla czy innego polo to powinnas docenic to ze ktosc chcial cie ugoscic i spedzic z toba czas! i poswiecil troche czasu na to aby ten 'badziew' przygotowac, i wydal troche grosza nawet w biedronce.

Gość gość
To trzeba było poprosić o wodę. Jakaś upośledzona jesteś? Nie potrafisz powiedzieć, że nie pijesz napojów gazowanych? :D

Gość gość
Tak boli paniusię, że to koleżanka dostała awans, że musi sobie popuścić jadu, a obiad jest tylko pretekstem :-P.

Gość gość
wyobraz sobie, ze wody nie mieli, a z kranu pic nie bede.

Gość gość
Tak boli paniusię, że to koleżanka dostała awans, że musi sobie popuścić jadu, a obiad jest tylko pretekstem . >>> ogarnij sie czlowieku, bo ja jestem jej szefem to czego mam zazdroscic?

Gość gość
widze, ze kafeteria tyle lat i nic sie nie zmienila, mentalnosc ta sama!!! moze problemu nie widzicie spoko, ale ja wam nie zycze, zebyscie poszli na obiad na ktorym serwuje sie wam np. przeterminowane slodycze, skoro dla was to jest w porzadku. moze tez tak robicie, co sie nie zjadlo samemu to wpycha gosciom?

Gość gość
To trzeba było pić te wino (a ciekawe czy było "wysokiej jakości", czy też taniochę przyniosłaś). Woda z kranu jest bezpieczniejsza niż w butelkach. Jesteś głupia jak cep i roszczenowa jak smarkula.