Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krem ujędrniający biust, pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czemu na niektórych balsamac***jędrniających biust pisze, aby omijać brodawki? Zainteresowałam się ziają rebuild i tutaj też pisze, aby omijać brodawki. Balsam ma bardzo dobre opinie, a ja niestety mam dość obwisłe piersi, są nieduże, ze stosunkowo dużymi brodawkami, także omijanie brodawek jest dla mnie bardzo uciążliwe... Także może ktoś zna odpowiedź dlaczego należy omijać brodawki wg producenta? Poniżej skład produktu jeżeli to w tym rzecz: Aqua (Water), Eloeis Guineesis (Palm) Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Carylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Ceteatyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Glycerryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Palm Kernel Oil, Propylene Glycol, Enteromorpha Compressa Extract, Lentinus Edodes Extract, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Linalool, Butylphenyl, Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

Gość gość
ze względu na podatnosć na podrażnienia

Gość gość
Czyli teoretycznie, jeżeli będę smarowała brodawki i nie wystąpi u mnie podrażnienie, uczulenie, ani inna nieprawidłowa reakcja to mogę je smarować?

Gość gość
Jak chcesz miec jedrne piersi to je po prostu masuj. A jak nie chcesz sama masowac to niech twoj facet to robi, zobaczysz ecekty

Gość gość
Samo masowanie nic nie daje. Niestety mam brzydkie piersi. :)

Gość gość
Masowanie przez kilka minut nie wystsrczy, trzeba duzo fluzej dlatego napisalam zeby twoj facet to robil. Moj zajmuje sie moumy piersiami codziennie i jestem z nich bardziej zadowolona niz kiedys

Gość gość
To chyba nie ten dział... ;)