Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zielone wlosy po farbowaniu pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Nie martw się, przechodziłam przez to. Teraz nadal mi farba z włosów spływa i będę pigmentować, żeby w końcu wyglądać ładnie :) Co się napłakałam to moje :P

Gość gość
a mi pierwszy raz to sie zdarzylo ; / no jestem ciemna co do tego i niepotrzebnie sie zabieralam za to ale teraz musze to skonczyc jak zaczynalam chyba nie?!??! to jak doradzasz z gora nic nie robic jak jest ciemniejsza?

Gość gość
gościu ameryki nie odkryłeś, ale jak już tak piszesz to pisz bardziej zrozumiale :P do zieleni jest najlepiej użyc ,5 lub ,6 dwa poziomy wyżej od tego co mamy na głowie!

Gość gość
Nałóż to co piszę, a potem zobaczymy co wyjdzie i będziemy brnąć dalej :) Jutro napiszę na maila to bedziemy mogly dalej planowac

Gość gość
no i widzisz kazdy pisze co innego i mozna zglupiec; / ale te artykuly co mi wyslalas to tez tam tak pisze jak ty mowisz;>

Gość gość
no nloze jak znajde 8.5 lub 8.6 jakas farbe ;> musze no musze ;/

Gość gość
jestem ciekawa co by wyszly jakbym zmieszala brazy z domieszka mahoniowy braz;>

Gość gość
Nie jestem fryzjerem, ale uczę się od nich ;) Jak nie będzie tych kolorów to możesz się wycwanić i zmieszać farby... Problem w tym, że będziesz musiała kupić dwie, zamiast jednej :/ np. masz farbę nr 8 i 6 mieszasz i wychodzi 7 9 i 7,5 masz 9,5 itd

Gość gość
8 tam mialo byc ;p

Gość gość
tez chyba bede musiala sie uczyc o tym arbowaniu na przyszlosc ;/ bo sie nie znam kompletnie ;p ale nie wyjda mi czarne jak kruk jak zmieszam brazy z czerwienia ?? i ile bym musiala dac tego mahoniowego brazu na 2 farby brazowe z loreala ??

Gość gość
Tego nie wiem, bo to tylko fryzjer może przewidzieć. Hehe, widzę, że lubisz ryzykować :P Też przez to przechodziłam :D

Gość gość
hheehe poprostu chce jak najszybciej jednolity kolor wlosow i nosic rozpuszczone a nie chowac je :( a gdzies czytalam zeby nalozyc na to sama farbe np 5.5 mahoniowy braz ? dobry pomysl a potem na to braz??

Gość gość
Efektu nie przewidzisz, a co nagle to po diable :P

Gość gość
hehhe fatalny mam okres teraz z tymi wlosami jak wyjda mi ladne jednolite bede dziekowac bogu i nigdy nie rusze farby do wlosow!!!!!!!!!!!!! ok ja ide spac jakby co napisz na maila ;(((((papapapaap dziekuje za poswiecony czas :((

Gość gość
nie rob nic pochopnego, jutro napisze na maila :)

Gość gość
Autorko, zaglądasz może tu jeszcze? Mam dokładnie taki problem jak Ty i chciałabym dowiedzieć się jakiej farby w końcu użyłaś w celu walki z zielenią :)