Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna szmat czasuu.....

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze jestem sama, juz sie do tego przyzwyczailam .Jakis czas temu spotkalam pewnego mezczyzne, ktory chcialby ,abysmy sie lepiej poznali .Podswiadomie chce Go poznac ,ale boje sie bliskosci mezczyzny .Dziwnie czulabym sie jakby ktos o mnie zabieal ,spotkania pocalunki itp.Czy cos ze mna jest nie tak ?nie wiem jak to zmienic

Gość gość
tez tak mam, jestem glupia i mam chyba autyzm czy cos bo jak facet mnie dotyka albo dogaduje zartobliwie, jakos zarywa to ja nie umiem nic wydusic z siebie, zwiewam bo debilke z siebie robie, nie chce nikogo bardziej poznawac bo czuje ze i tak sie do mnie zrazi

Hmmm, a skąd jesteście? Jestem chętny się z Wami poznać, nie będę o was zabiegał, będę Was olewał, nie będę Was oblewał pocałunkami, zależy mi tylko żeby Wam wsadzić. Szybkie ruchanie i po sprawie. To jak?

Gość poziom0
nie pamiętam teraz , jak nazywa się ten syndrom ale podobno bardzo wiele kobiet ma z tym problem, czyli obawa przed odrzuceniem kobiety przez faceta , więc kobieta na wszelki wypadek nie chce się angażować w związek lub po kilku randkach znika celowo , ponieważ jakaś Cyganka jej wywróżyła, że gdy pozna wysokiego bruneta z sygnetem na palcu lewej ręki to brunet będzie zdradzał , więc na wszelki wypadek kobieta unika brunetów z sygnetem - a poza tym to nie wolno wierzyć w żadne brednie i bzdury wymyślone , które w psychice robią spustoszenie , no jak kobiety jest z tą Waszą psychą ?

Gość gość
ja nawet nie chce spotkac sie z kims juz od tylu lat jestem sama ze sie przywyczailam

Gość poziom0
dobra, dałem tylko przykład z tym sygnetem, inny jest problem, w Polsce już jest ponad milion panien po trzydziestce które nie są zainteresowane żadnymi związkami i wolą czas wolny spędzać same i samotnie , czy rozumiesz ?

Gość gość
no z psychika mam problem ale nie wierze w jakies dziwne cyganki, jestem takim dzikusem troche, ale nie umiem flirtowac ani odpowiadac na jakies sygnaly nawet jak mi sie facet podoba, przez to jestem sama nie umiem tego przeskoczyc, zbyt krepujace to wszystko boje sie mezczyzny jakby mnie mial zamordowac zjesc albo niewiadomo co zrobic

Gość poziom0
faktycznie, masz się kogo obawiać , możesz natrafić na takiego, który wszystkie Twoje soki wyssie z sutków, vaginy i odbytu do ostatniej kropli i na koniec się obliże