Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką metodę antykoncepcji wybrać gdy tabletki to zły pomysł?

Polecane posty

Gość gość

witajcie,jestem świeżo upieczoną mężatką,zaczęłam współżycie z męzem dopiero po ślubie i od razu jako pierwszą w życiu antykoncepcję wybrałam tabletki ze względu na pewność i cięzkie bolesne miesiączki.biore 3 miesiąc i niby wszystko ok,jednak zaczęłam potwornie tyć zaczyna mnie to męczyć i widzę niechęć męża,bo wiem że bardziej podobałam mu sie w moim poprzednim rozmiarze..nie wiem co robić nie wyobrażam sobie dalej tyć,a też nie wiem na jaką formę antykoncepcję moglabym zmienić.spirala byłaby ok ale nie jest odpowiednia dla nieródek,natomiast o prezerwatywach nie ma mowy,nie wyobrażamy sobie z mężem przeżywać tego dyskomfortu i strachu przed jej pęknieciem podczas stosunku.pozatym ile musielibysmy ich zużywać tygodniowo? z globulkami nie wiem jak jest i nie wiem czy sprawdza sie przy seksie oralnym i slyszalam ze sa drogie.pomocy

Gość gość
mozę Nuvaring?? ma mniejsza ilosc hormonów niz tabletki

Gość gość
Mężatka z taką wiedzą o sexe?Twój mąż musi iść do teściowej po radę jak się wziął taką ciemnotę.Skąd wiedziałaś jak otwierać pizę? Wyślij męża do prostytutki a sobie zaklej pizę kropelką.

Gość gość
Chłop wziął kota w worku.