Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzeczne zachowania

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego facet ktory na spotkaniach zachowuje sie ok, jest czuly, pokazuje ze mu zalezy, dba o mnie w dni kiedy sie nie widzimy odpisuje zdawkowo albo wcale lub na drugi dzien? Zupelnie inne nastawienie. Nie wiem jak to rozumiec. Ktos jest w stanie to wytlumaczyc?

Gość gość
może za duże wymagania masz?

Może ostro imprezuje, nie ogarnia fona i nie chce wysyłać "asnaebalem" albo "nejihfyeigk dnjbf nhjdb" ? Albo pracuje i później jest tak zmęczony, że nie w głowie mu esemeski. Albo nie jest aż tak zaangażowany. Osobiście nie lubię jak ktoś mi odpisuje na drugi dzień, bo to brak szacunku. Ale też nie będę się obrażać jak odpisze mi za parę godzin, bo był zajęty i coś tam robił. Wszystko do zrozumienia, tylko nie chamstwo i wkręcanie. A jakby miał moje zdanie na ten temat w doopie, to ja też bym go miała w dopie :D

"bo i tacy się zdarzają"... Za przeproszeniem w "esach" jest tyle romantyzmu co w wyschniętym krowim placku.

Gość gość
Moze mu zapychasz skrzynke tymi smsami i gosc ma dosyc, a moze traktuje Cie na zasadzie "jestes to dobrze, nie ma Cie tez dobrze". Po kilku ogolnych zdaniach nie da sie tego roztrzygnac;)

No przecież to fazunia dostać esemeska od faceta, w którym pisze "kocham kocham kocham" toż to są romantik jest

Gość gość
Ja kiedys dostalam smsa "to najpiekniejszy kosz, jaki w zyciu dostalem:* " to dopiero bylo romantik :D

Gość gość
nie piszemy do siebie dzien w dzien, raz na jakis czas jak nie ma mozliwosci innego kontaktu. O nic go nie wypytuje, nie wymagam wyznan. Przykro mi ze mnie tak olewa, mowilam mu o tym ale nie ma poprawy. Ale jak pytam czy wieczorem bezpiecznie dotarl do domu to chcialabym wiedziec pod razu a nie wieczorem nastepnego dnia.