Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćklak

on bije...

Polecane posty

Gość gośćklak

Wiem ze to chore, ostatnio zdarzyło się tak ze podczas'' normalnej ''sprzeczki narzeczony mnie lekko uderzył w głowę. Byłam w szoku, on mnie przepraszał powiedział ze to jest bicie przecież. Bo to tylko tak lekko- to chore przecież to nie chodzi czy lekko czy mocno. Uderzyć kobietę to jest jedno. Ją to wiem, alewybaczylam. Wczoraj się porzucilismy i go lekko w twarz uderzyłem, i on mi oddał bardzo mocno, do tej pory mnie nos boli i noga bo bił gdzie popadnie. Potem powiedział żebym się tak nie zdziwiła bo to ja go uderzyłem pierwsza. Wiem ze to brzmi jak patologia. Przez 6 lat zwiazku nigdy takie coś nam się nie zdarzyło. Tprzeprosiłam go ze dostał liścia nie powinnam. On nie przeprosił, uznaje ze to ja jestem winna tego co się stało... czy to faktycznie jest tak ze on będzie to robił w przyszłości? Powiedział ze jak będę grzeczna to nie dojdzie do takich sytuacji

Gość gość
Bardzo jasno wyraził swoje zdanie, oberwiesz za kazdym razem kiedy on uzna że byłaś niegrzeczna. Świetne predyspozycje do związku. Pogratulować.

Gość gośćklak
Wiem .....:( jest mi ciężko, tyle lat miłości, zawsze się doradzaliśmy, niegdyś wcześniej tak nie bylo...jak odejść? Tak łatwo zrezygnować? Ciężko tak

Gość gość
już ci powiedział że jeśli znów zrobisz coś nie tak to się będzie bić. Nie, nie rezygnuj tylko bądź grzeczna a on łaskawie nie będzie cię bił. Super związek.

Gość gość
Uciekaj dziewczyno! Nie niszcz sobie życia z tym czymś. Co będzie jak się dziecko urodzi? Tez będzie je lał bo płacze? Szkoda życia.

Gość gośćklak
Łatwo mówić. Uciekaj...:( nie wiem jak mam sobie z tym poradzić, wiem ze muszę to zakończyć tylko jak, moze iść do psychologa. Przecież nie da się przestać kogoś kochać w ciągu dnia.

Gość gość
to po co tu siedzisz i d**e zawracasz skoro taki związek z tym człowiekiem sprawi ci przyjemność ? eh kolejna patologia sie tworzy :/ ale skoro tego chcesz

Gość gość
kiedyś pobije wasze dzieci i co też bedziesz szukać porady na kafe ? nie powinnas się rozmnażać masz mózg kury

Gość gość
Uciekać od tego damskiego boksera.

Gość gość
jestecie siebie warci, nie powinnicie ie rozmnazac. Chyba,ze sie zmienicie.