Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoccyyy!

Polecane posty

Gość gość

od lutego odchudzam się, jem bardzo mało, może 2 posiłki dziennie, jeden o 15 a inny jakos po wieczór czasem zjem jeszcze coś pomiędzy. do tego nałogowo pale marihuane. wszystko było by supeer bo sporo schudłam, znajomi mówia ze jestem chuda ale jest problem, mam wystajacy brzuch, jest twardy, fakt cwicze troche, brzuszki, czasem biegam, tancze oraz rodzaj mojej pracy jest fizyczny, namecze sie w niej, bo 8h na nogach musze wsszedzie latać i nosic ciezkie rzeczy. na dodatek z moimi jelitami jest cos nie tak, bo czasem jak cos zjem to glosno strasznie sie zachowuja, mam wrazenie ze brzuch czasem mam wzdety. czasem mam luzniejsza kupke i toaleta odwiedzana jest przeze mnie czesto a czasem mam zatwardzenie. dodam ze nie uprawiam seksu od marca i mam okres, zrobione tessty ciazowe . aha gdy mam wzdecia to w brzuchu znaczy jelitach pekaly mi babelki? czy to moze byc nadwrazliwosc jelita? zle odżywianie ?

Gość gość
złe odżywianie. Pierwszy posiłek o 15? Normalna to nie jesteś. I marycha też w niczym nie pomaga

Gość gość
hejtą dziekuje. :D p.s. jak byś była tłusta swinia i chciala schudnac a nic by nie pomagało to tez bys robiła co kolwiek, a to skutkowalo, dodam wypijam morze kawy.

Gość gość
czyli niedługo wykitujesz. Gdybym była tłusta to: 1. poszłabym do dietetyka żeby ustalił mi racjonalną dietę 2. sama zaczęłabym dietę (śniadanie to podstawa, bo jak ma się odżywiać twój mózg? z kolacji można zrezygnować, ze słodyczy, kawy, herbaty) 3. zaczęłabym chodzić na siłownię albo jeśli nie byłoby mnie na nią stać to zaczęłabym ćwiczyć na tych siłowniach na powietrzu albo wymyśliła sobie jakąś formę aktywności dla siebie, którą polubiłabym (bieganie, basen, rower)

Gość gość
a na początek radziłabym badania, razem z tarczycą

Gość gość
ćwicze , zresztą widzę jak większość populacji czytasz coś i wyłapujesz poszczególne słowa, które są dla Ciebie szokujące, pomijając pozostałe informacje. wykituje? czemu? jakoś jestem pełna energi, mój mózg ma się dobrze a co do marihuany to nie wypowiadaj się, bo widze mał wiesz na ten temat, a nawet jeśli wydaje się Tobie, że wiesz to wiesz ale stek bzdur i Twoja "wiedza" na ten temat jest zbędna i bezużyteczna. Tak jak napisałam hejtą dziękujemy.

Gość gość
tarczyca?

Gość lolekkkk
"hejtą"???? nie ma takiego słowa

Gość lolekkkk
amfa lepsza na odchudzanie :D

Gość gość
złe odżywianie powoduje te dziwne "odgłosy" tak jak ktoś napisał, jedz śniadania, zrezygnuj z kolacji. Jedz owoce (śliwki są świetne na problemy z wypróżnianiem), produkty błonnikowe. Nadmiar kawy tylko przeszkadza, ogranicz do max 2 dziennie, pij dużo wody

Gość gość
przed śniadaniem ćwiczenia i na 20 minut przed szklanka wody po 1godz można pić wodę, napoje 2śniadanie[ 4 godz po śniadaniu] ma być lekkie-jakiś owoc- obiad po 4 godzinach lekki {20 min przed szklanka wody} kolacja obowiązkowo godz 19 lekka-kefir,maślanka między posiłkami wypijamy do 2 l wody ale w godzine po posiłku przed snem ćwiczenia lub lekki bieg ewentualnie spacer,ja schudłam 10 kg

Gość gość
jeśli masz problem z odchudzaniem, to właśnie może być tarczyca