Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziwna

Polecane posty

Gość gość
Osobiście ją popierasz, bo też jesteś pretensjonalna i nudna.

Gość ovechkin
Wg mnie takich dziewczyn jak ty jest bardzo dużo. Sam znam kilka takich ze studiów. Z moich obserwacji wynika że są zazwyczaj miłe koleżeńskie zawsze służące pomocą lecz nikt tego tak naprawde nie docenia. W większości otaczają się koleżankami by wyjść na całkowitych odludków. Jak już coś mówią to zazwyczaj starannie dobierają słowa mówią bardzo mądrze choć i tak po chwili bledną gdy ktoś inny nagle wtrąci się w rozmowę. Często wydają się być samotne i smutne nie mogąc wyrazić prawdziwego siebie. Problem w tym że są to często bardzo tajemnicze osoby nikt nic o nich nie wie, nie zna ich zainteresowań przez co trudno prowadzić z nimi luźne rozmowy od których często zaczynają się znajomości. Też kiedyś taki byłem ale postanowiłem się trochę zmienić i chyba wyszło i to na dobre.

Gość gość
Nie znasz mnie, więc nie oceniaj. Ty zapewne jesteś zasranym imprezowiczem, którego drażni, że ktoś jest poważniejszy i bardziej poukładany od niego. Ja tam się za nudną nie uważam i otoczenie też tak nie uważa, no chyba że ludzie twego pokroju.

Gość gość
Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Zebrały się nudziary tutaj i sobie schlebiają. A w życiu to powalone księżniczki, które same nie potrafią wyjść do ludzi, tylko czekają aż je ktoś będzie "odkrywał" i zabiegał. A nikomu się nie chce, bo jak ty podchodzisz do ludzi, tak oni do ciebie.

Gość gość
ja tez bylam niesmiala.