Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorrrrkkaaaa2121

Lecenie na wygląd jest gorsze niż lecenie na kase

Polecane posty

Gość gość111
,,No pewnie, podobnie jak i wam kobietom chodzi o wygodne zycie przy boku bogatego faceta. Taki jest swiat i fajnie " - dla kogo fajnie dla tego fajnie. Mów za siebie. Ja nigdy nie pogodze się z tym że taki jest świat. Do du/py to wszystko. Niesprawiedliwa chu/jnia z tego łez padołu.

Gość gość
Faceci też lecą na kasę, oj lecą. Jak tylko jeden z drugim ma okazje to by się do takiej zamożnej kobietki przyczepił. Tylko, że nie mają okazji bo bogata kobieta nie myśli tak penisem jak bogaty facet (faceci, czy bogaty czy biedny zawsze sie tym kierują) i nie jest tak głupia by wiązać się z goła dooopcem jak bogaty facet z biedną panienką.

Gość aurolkaaaaa88
i o tym właśnie mówie. Facet, który kieruje się tylko super wyglądem potencjalnej partnerki - przemawiają tutaj przez niego zwykłe ZWIERZĘCE INSTYNKTY , dlatego jest bardziej płytkie i prymitywne. a kobieta, która leci na kase - robi to z głową, z rozwagą.

Gość gość111
A tak poza tym to kobiety też lecą na wygląd. Nie łudźcie się faceci że jest inaczej. Tylko z racji na to, że popęd mają mniejszy ładna buźka i sexy ciałko rzadko kiedy przesłoni im całą resztę tak jak wam.

Gość
>>>Taki jest swiat i fajnie " - dla kogo fajnie dla tego fajnie. Mów za siebie<<< Mowie za siebie.

Gość gość
osoba (ksyhatrya), która twierdzi, że wygląd ma przełożenie na cechy charakteru jest po prostu debilką....a te porównywanie ludzi do warzyw i owoców...no comment :D kiedyś była taka stara szkoła karnistyczna, którą zresztą potem wyśmiano, że każdy człowiek z wysokim czołem i odstającymi uszami to potencjalny morderca :D

Gość gość
facet musi mi sie podobac.

Gość gość
przepraszam, z niskim czołem * :D

Gość gość
>>a kobieta, która leci na kase - robi to z głową, z rozwagą. <<< to moze inaczej, facet ktory kusi kobiete na kase aby zaspokoic swoje zwierzece instynkty robi to z glowa. przy tym czasem moze byc biedny jak mysz koscielna... :D

Po primo jestem facetem. Po secundo zadaj mi kłam, w tym co napisałem...? Zarówno mózg, jak wygląd są kształtowane przez HORMONY. Osoba o wysokim poziomie hormonów żeńskich będzie najbardziej atrakcyjną partnerką wizualnie i mentalnie, podobnie jak osobnik o wysokim poziomie testosteronu, będzie idealnym partnerem... Poza tym, jak wyżej napisałem, z doświadczenia wiem, że pasztety mają zazwyczaj wredne charaktery. Byłyby w stanie utopić człowieka w wiadrze wody... Poza tym, po coś było nam dane takie narzędzie, jak INTUICJA . . .

"to moze inaczej, facet ktory kusi kobiete na kase aby zaspokoic swoje zwierzece instynkty robi to z glowa. przy tym czasem moze byc biedny jak mysz koscielna... smiech.gif" 10/10 simon mol był najlepszym przykładem . . .

Gość
>>Facet, który kieruje się tylko super wyglądem potencjalnej partnerki - przemawiają tutaj przez niego zwykłe ZWIERZĘCE INSTYNKTY , dlatego jest bardziej płytkie i prymitywne. a kobieta, która leci na kase - robi to z głową, z rozwagą.<< No dobra, niech bedzie: dzialanie faceta jest plytkie a kobiety wredne :-). Zadowolona ?

Gość gość
na to jakie kto ma zachowanie/charakter mają przede wszystkim znaczenie czynniki społeczne. Jak laska nawet ładna jest wychowana w patologii, gdzie rodzice piją, starsze siostry sie puszczają a koleżanki palą za szkołą, to raczej aniołkiem nie będzie mimo tych pięknych wielkich niebieskich oczu..."z kim przystajesz takim sie stajesz".

Mylisz się. charakter zależy głównie od genów, nie od otoczenia. Ja swojego czasu pracowałem z kryminalistami, ale kryminalistą się nie stałem. Mimo, że z każdym byłem na ty i każdemu podawałem rękę... A w patologii siedzą głównie brzydcy ludzie..

Gość gość
nie wszyscy piekni sa dobrzy.

Gość putin wszystkich was roz
to jak wytłumaczysz, że na polibudzie 80 % lasek jest brzydkich ? Przecież mądre dziewczyn z dobrych domów, więc co poszło nie tak ? Autentycznie pytam bo studiuję tam :P to nie pytanie ze złości, czysta ciekowosc, bo wyszukuje tam fajnych dupek ale jak jakas jedna na 100 się napatoczy to oczywscie zajęta. Znam jedną laskę z farmacji...też nic specjalnego.

Gość gość
uderz w stol a zleca sie zbulwersowane maminsynki-nieudaczniki-lenie🖐️

Ja też studiuję na polibudzie i autentycznie brzydkich naliczyłem. hmmm 1 (tak, słownie "jedną), a kobiet jest tam 50%. Jesteśmy z zupełnie innych polibud widać...

Gość putin wszystkich was roz
moze nie 1 na 100 ale jednak wiecej jest brzydkich niz takich typowo ladnych, seksownych lasencji, ja jestem z wroclawskiej, jezeli ty tez to mam innego gusta ziomek. nie wiem, ja zauważyłem ze dużo ładnych dziewczyn, jak sie w klubach poznaje jest wlasnie na maksa tępych...sa ladne i mądre jasne, ale zajęte :O a jak sie ładna napatoczy i wolna to glupia w ch***j.

Gość gość
Ksyhtrya Skoro twierdzisz, że to nie czynniki społeczne wpływają na charakter i zachowanie a geny to jak wyjaśnisz, masowe mordowanie przez niemców innych narodowości w czasie 2 wojny ? Wszyscy urodzili się "źli" ? Czy po prostu zostali tak zmanipulowani przez hitlerowską propagandę, że uwierzyli, że tak powinno być ? Ahhh i nie zapomnijmy jak wyglądał typowy SSman :) wysoki, blond włosy, niebieskie oczy, świetnie zbudowany - geny wręcz idealne.

Gość gość
świat jest zły...

Gość gość111
,,świat jest zły... " - bardzo. Czasem wolałabym się po prostu nie urodzić. Mi sie tu po prostu nie podoba.

Gość gość
mi sie tez to nie podoba

Gość gość111
Nikt nie wybiera sobie rysów twarzy, przemiany materii, proporcji ciała, grubości kośćca itd. Lecenie na wygląd to lecenia na coś na co dana osoba nie miała i nie ma prawie żadnego wpływu.

Gość gość
mamy wplyw

Niemcy wybrali NSDAP, bo byli zdruzgotani zachowaniem aliantów, po I wojnie światowej. A podczas II wojny alianci też mordowali (wystarczy przypomnieć naloty na Dresden chociażby) To była wojna. Kurwa!!! Na wojnie nie ma sentymentów!!!

Gość mArghartettt
ktoś tu napisał, że lecenie na wygląd jest naturalne... Na kasę (w przypadku kobiet) też. Nie od dziś wiadomo, że naturze samica wybiera tego samca, który jest najsilniejszy, który wygra pojedynek z innym samce. Dzis siła to właśnie - kasa, władza. Kobiety podświadomie chcą facetów, którzy zapewnią i im i ich potomstwu najlepszą przyszłość i byt. Gorzej jak facet leci na kase...bo faceci w naturze mają wpisaną przywódczą rolę w rodzinie, bycie głową rodziny. To dla faceta święty obowiązek być lepszym od kobiety. W przeciwnym razie jest zniewieściały i lepiej, żeby jego mizerne geny wyginęły.