Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaklopotanaMigotka

Bolesny okres

Polecane posty

Gość ZaklopotanaMigotka

No hej Czy mozliwe jest zebym miala normalny bolesny, obfity okres i była w ciąży? Bo aktualne jestem i termin mam na październik i ostatnia wlasnie normalna miesiaczka byla 5 stycznia. a zastanawiam sie czy moglam wcześniej zajsc w ciążę. Przecież lekarz po rozwoju by widzial.. ?

Gość gość
nawet gdybyś miała krwawienie i była w ciąży to lekarz na usg powiedziałby ci wg wielkości dziecka że ciąża jest starsza. A w ogóle to skąd ten pomysł że zaszłaś wcześniej?

Gość ZaklopotanaMigotka
Jakoś tak nie wiem wydaje mi sie po prostu. Jakies takie mam przeczucia.No właśnie a lekarz na usg w 6 tygodniu widzial tylko pecherzyk wiec normalnie. A na ostatnim usg stwierdził ze mala jest starsza o 4 dni wzgledem rozwojy, wcześniej w maju stwierdzil wiek zgodny z OM...

Gość gość
Aha, no pamietam twój temat. I pisałam ci już że na późniejszym etapie każde dziecko rośnie swoim tempem i róznice moga być nawet ddo 2 tyg. ze względu na wielkość. Nie wiem czemu nadal drążysz temat? Ot, będziesz miała dziecko ciut większe niż przeciętne. Poza tym 4 dni to żadna róznica.

Gość ZaklopotanaMigotka
A tak jakos dziwne myśli mnie napadają; )

Gość gość
ja miałam ostatni okres 6 stycznia i moje dziecko jest większe o tydzień i nie robię paranoi, przecież to jest normalne, niektóre dzieci się rodzą 50 cm, niektóre 60 cm, niektóre 2 kg, niektóre 4 kg i to są normalne zdrowe dzieci, na chuj drążysz temat?

Gość ZaklopotanaMigotka
A ktos tu przepraszam robi paranoje?