Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kobitka

Co mam zrobic? Pomóżcie

Polecane posty

Gość smutna kobitka

Szukam pracy już od dawna i ciagle nie mogę się wpasować wzadne ogłoszenie o prace bo np. szukam ogłoszenia o prace w sklepie prywatnym lub jakims saloniku prasowym to tam zawsze jest wymaganie ze kandydat musi mieć minimum rok czy dwa lata doświadczenia w handlu detalicznym. Albo zwykla recepcjonistka musi znac jezyk angielski w stopniu komunikatywnym no normalnie mnie szlag trafia. Takie wygorowane wymagania a placa beznadziejna bo najnizsza krajowa. Jak tu wiec szukac prace a może zapytam jaka prace można znaleźć dzisiaj żeby nie było bzdurnych wymagan? Jak wy szukacie pracy - pytam bezrobotne kafeterianki ?? Ile lat już szukacie bo ja az 3 lata i nic znaleźć nie mogę.Normalnie szlag mnie trafia z tego powodu a zyc z czegos trzeba:-(

Gość gość
język angielski w stopniu komunikatywnym nie jest wygórowanym wymaganiem w dzisiejszych czasach, to podstawa

Gość gość
Idź do ochrony.

Gość gość
nie wiem jak można szukac pracy przez 3 lata bez rezultatów- jak szukałam pracy, to na początek zaczepiłam się w call center żeby mieć jakiekolwiek pieniądze, a w międzyczasie szukałam innej pracy

Gość gość
a w call center to co sie robi? chodzi o jakies ankiety czy obsluga klienta w jakiejs dziedzinie?

Gość gość
to zalezy do jakiej firmy trafisz- możesz sprzedawać usługi telefoniczne/internetowe, zapraszać na idiotyczne spotkania, proponować usługi bankowe, praca do lekkich nie nalezy, ale jak się nie ma co się lubi.... i zawsze to jakaś kasa

Gość gość
slyszalam ze tez tam sie zachwala produkty finansowe itp. ale jak to robic jak sie na tym nie znam? Przechodzi sie jakies szkolena przed praca w call center? prosze o odpowiedz.

Gość gość
no przecież to logiczne, że musisz przejść szkolenia, przecież nie siądziesz na słuchawkę ot tak, z marszu i nie będziesz nawijała o pogodzie

Gość gość
idz na kamerki fajna praca i nie kurzy sie

Gość gość
Autorko też chciałabym znać odpowiedź na to pytanie. Najprawdopodobniej musisz podnieść kwalifikacje, iść na kurs angielskiego. Takie czasy że ludzie muszą ciągle dokształcać się. Ja dopiero szukam 2 tygodnie, ale wiem że będzie ciężko. Autorko z jakiego rejonu Polski jesteś?

Gość gość
tak tylko w małych miastach nie ma call center, ja bym do takiego większego miasta np. musiała dojeżdżać 50 km, więc też nie gadajcie, że zawsze się można gdzieś zaczepić bo w mniejszych miejscowościach nie ma takich możliwości co do autorki jeśli masz taką możliwość to dobrze radzą, by na początku brać co jest, zwolnić się zawsze możesz co do doświadczenia znam ten ból, też nie potrafiłam znaleźć pracy, ja bym ci radziła wysyłać cv nawet jak nie masz tego doświadczenia, a nuż się odezwą a co do angielskiego na recepcji to wg mnie akurat jest przydatny

Gość gość
mi sie wydaje ze zadnych szkolen sie nie przechodzi tylko od razu na sluchawke:-( poki co zalapalam sie do wykladania towarow w markecie. Jestem ze slaska.