Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
inny1995

wyrzutek

Polecane posty

witam pisze to ponieważ czuje ból /przykrośc że jestem postrzegany jako gorsza osoba i "lamus" otóż w podstawówce jeszcze miałem kolegów (chociaż czuje że już wtedy byłem jakiś inny) w gimnazjum to już wgl błąkanie się samotne,technikum też (jeden typ sie ze mną zakolegował bo coś tam miałem) ,ogólnie śmieją się ze mnie dziś na chwile wyszedłem na dwór a powiedzieli do mnie "paszą won " bo dowiedziałem się że idą na kebaba a ja pieniędzy nie mam i nie bd patrzył jak jedzą poza tym do nich nie pasuje to jakieś dziewczyny obok się ze mnie śmiały (rozumiem jestem wyrzutkiem ale po chu.. się ze mnie śmieją ) ludzie mnie nazywają "helmud" bo jestem jaki jestem wyrzutek ,oni tacy fajni ogólnie rozesmiani a ja gbur i takie tam w sumie pogodziłem sie jestem gorszy tylko mam pytanie co powinienem zrobic ? kupic sobie rower i jezdzic całe życie sam jak wyrzutek znudzony? poszedłem na basen to robiłem tylko długości po miesiącu zrezygnowałem ,kiedyś lubiałem piłke nożna w sumie tym żyłem ale jestem słaby bądz średni w sumie jak we wszystkim ja wiem że to dziwne pytanie od "lamusa" "frajera" "wyrzutka" "głąba" ale jest jakaś porada od normalnej osoby? dodam że byłem u psychologa to mi naściemniał jakiś rzeczy i tyle

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować