Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca_się_zmienić

Zaczynam dietę 11.08.2014 kto ze mną?

Polecane posty

Gość chcąca_się_zmienić

Czesc dziewczyny!!! ;) Weszłam dzis na wagę i stwierdziłam....KONIEC. Tysiące prob w ciągu miesiąca by schudnac a moje obzarstwo dało się we znaki. Rok temu w wakacje udało mi sie schudnać przy zdrowiej diecie 6kg w ciagu niecalego miesiąca. Wyjezdzając na studia zagraniczne na pół roku kg wrocily ale dlatego ze miałam "hulaszczy" tryb życia. Od 11.08 za 20 min w sumie rozpoczynam dietę. Będę się jej trzymać najpierw 3 tygodnie (potem kilka dni przerwy) i pozniej znow 3 tygodnie. Masz chec zmiany w swoim zyciu, chcesz zgubic zbedne kg? Zacznijmy razem. Napewno przez pierwszy tydzien chce oczyscic organizm wiec dieta plynna+ciemne pieczywo+warzywa+mieso z kurczaka/indyka. Pierwszy dzien wyłacznie płyny. Mam 23 lata. Wzrost 174cm Waga 68 kg Chcę schudnąc 10 kg. Przy wadze 58-60 czuję sie idealnie. Kto ze mną? Bedziemy mogly wymienic sie nr telefonu i codziennie wspierac smsami. Czas.....START!

Gość gość
Hej! Jestem Gośka. Możemy zacząć razem! Ja niestety nie mam wagi w domu (może to i dobrze), ale myślę, że ważę ok 62 kg (wzrost 162 cm). Nie widać po mnie tej wagi, na oko wyglądam na jakieś 55 kg, ale... najlepiej czuję się w wadze ok 50 kg. Wiem, że długa droga przede mną. Ale spróbuję. Tylko że do diet mam słabą głowę. Najlepiej wychodzi mi głodówka, lub... dieta 500 kcal. Niestety. To jak, wymieniamy się numerami? :-)

Gość gość
///GOŚKA/// Jak narazie wypiłam kawę z mlekiem- liczę 60 kcal. Zaraz znajdę sobie zajęcie (mam urlop, więc nudzę się trochę). Do usłyszenia! p.s. Jak mam się z Tobą skontaktować nie na forum?

Gość autorka_postu
Gosia odezwij sie na maila magda661@o2.pl Podam Ci tam nr w prywatnym mailu :)

Gość myszkamala
Hej dziewczyny mogę do was dołączyć. Mam 23 lata 165 i 65kg. Pragnę do października ważyć 58-60 kg. Nie mogę przestać jeść słodyczy. Jak wy dziewczyny radzicie sobie ze słodyczami. Dodam że dwa lata temu ważyłam 80 kg. Rok temu urodziłam dziecko i z wagi 84 zeszłam do 65kg ale marzy mi sie ważyć jeszcze mniej. Jaką dietę stosujecie.

Gość chcaca_sie_zmienic
myszkamala !:) Witam na forum :) U mnie wyglądać to będzie tak,że dieta płynna przez 1 dzien czyli soczki herbatki etc. Potem juz normalnie tzn moim celem jest przez najblizsze 3 tyg starac sie nie przekroczyc stawki 1000 kcal, potem kilka dni przerwy czylo 1500 kcal a potem kolejne 3 tyg na 1000. Będę starać się wykluczyc podczas przyjmowania tych 1000 kcal slodyczy, bialego pieczywa, makaronu. Loda zjem jak najbardziej (sorbetowe...mmmm i mają niewiele kcal).

Gość madzia136
hej dziewczyny! ja też wczoraj zaczęłam dietę,mogę czasem wpaść na forum?razem będzie nam raźniej,muszę ze 3 kg zgubić ,mam też problem ze słodyczami,pizzą,drożdżówkami wszelkiego rodzaju i makaronem,a tyłek rośnie...

Gość myszkamala
Ja zjadłam 2 kawalki chleba razowego z bialym serem i szczypiorkiem. Ale trzymać dietę przy rocznym dziecku to trochę trudno. :-( Najgorsze jest to posiadanie słodyczy. Nie wiem jak sobie z tym poradzić :-(

Gość myszkamala
Miało być podjadanie :)