Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princeessss

jestem uległa

Polecane posty

Gość princeessss

Uwielbiam być uległa w łóżku ale chociaz w normalnym życiu nie mam specjalnie uległego charakteru to często pozwalam specjalnie rządzic mojemu mężczyźnie bo mnie to podnieca. Wiem że wynoszę te zachowania poza łóżko ale kręci mnie to jak dominuje i jest władczy, od razu robię się mokra jak się tak zachowuje. Czy są tu kobiety mający podobnie lub dominujący faceci?

Myślę, że jeśli chodzi o seks to duża liczba kobiet woli być z dominującym facetem, bo takiego uważa za męskiego. Z Mężczyzną jest podobnie czuję się męski, gdy styczność z kobietą uległą przynajmniej podczas igraszek łóżkowych. Mówi się, że najbardziej uległa pozycja to " na pieska". Preferujesz taki rodzaj seksu?

Gość Nieprzyzwoity
Są Dominujący mężczyźni i są też uległe kobiety. Pytanie kogo szukasz ?

Gość princeessss
Bardzo lubie na pieska ;) a sex tylko z dominującym mężczyzną. I nawet w codziennym życiu jak mój facet czasami powie z taką groźną miną że mam coś tam zrobić to strasznie mnie to podnieca.

Gość gość
Ja tez jestem bardzo ulegla

Gość gość
gość z 10.27 ile masz lat?

Gość gość
a o co Ci chodzi

Gość gość
tak tylko pytam z czystej ciekawości, może trochę nie na miejscu ale po prostu jestem ciekaw :)

Gość princeessss
A u mnie nie jestes ciekawy ile ja mam lat??? Dlaczego?

Gość gość
jestem ciekaw :P

Gość princeessss
A co to ma za znaczenie w sumie? Moge ci powiedziec ze zaczely mnie kręcić takie zabawy w wieku około 22 lat

Gość gość
chodziło mi o to, czy to kręci młode czy bardziej dojrzałe kobiety, ale wiek w tym przypadku nie ma raczej znaczenia:)

To ciesz się, że masz faceta który bierze sprawy w swoje ręce. Bo podobno nadchodzi fala "cipek". Teraz też pewni nie masz dużo lat, to jeszcze dużo zabawy przed Tobą. A używacie jakichś gadżetów? ; )

Gość Nieprzyzwoity
Szukam uległej, inteligentnej i bezpruderyjnej su w wieku 18 do 30 lat. Najchętniej kobietę w związku, małżeństwie, która szuka spełnienia i rozkoszy płynącej z ulegania perwersyjnemu mężczyźnie. Zepsuty, Dominujący Skorpion, 32 lata. Kontakt: d m 2 5 3 0 @ w p . p l

Gość gość
napisz na arek007007@vip.onet.pl mysle ze moge Ci cos odpowiedziec, bo tutaj nie warto pisac.

Gość gość ulegly
a ja lubie byc ulegly chetniew popisze cyber sex moje gy gy 9383944 lubiee wyzwiska itp.