Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania zdradzania

Czy to zespół Otella ???

Polecane posty

Gość mania zdradzania

Witam. Mam problem z mężem...Jest obsesyjnie zazdrosny.Jego zazdrość nasila się gdy jest pod wpływem alkoholu.Zastanawiam się czy to nie są objawy syndromu Otella,o którym czytałam,ale jedno mi się nie zgadza.On nie śledzi mnie,nie nagrywa,nie montuje żadnych kamer itp.Jest po protu strasznie zazdrosny i najchętniej zamknąłby mnie w czterech ścianach,żebym tylko nie miałam kontaktu ze światem.Każdy facet w moim otoczeniu jest potencjalnym kandydatem na kochanka.Pyta mnie o treść każdego sms-a jakiego dostaje.Pewnego razu był nawet zazdrosny o to,że poszłam na pogrzeb do kolegi i po moim powrocie zapytał czy dobrze się bawiłam,czy się z nim pożegnałam czule i takie tam.A teraz kilka dni temu zrobił mi mega awanture,bo żartowalam z młodszym bratem...To jest nie do zniesienia ! Nie chce ze mną nigdzie wychodzić,nie ma mowy o wyjściu na impreze.Mnie samej z koleżankami nie puści nawet na piwo...Konto na portalu społecznościowym też kazał mi usunąć,bo nie podobało mu się to,że mam tam znajomych.To jest nie do zniesienia !!! Już raz odeszłam od niego przez to jego zachowanie,ale wróciłam,dla dziecka.I to był bład,bo widze,że on się nie zmieni :( Jak myślicie,to może być ta choroba?chyba powinien jak najszybciej podjąć jakieś leczenie :/

Gość mania zdradzania
Proszę,wypowiedzcie się,bo im więcej czytam o tej chorobie,tym bardziej głupieje :( !

Gość gość
Proszę jak fajnie jest w małżeństwie, a jak jakas singielka nie chce wychodzić za mąż to ją odsądzacie od czci i wiary.

Gość gość
Zagladasz tu jeszcze?

Gość gość
Miałam z tym styczność na codzień,moj ojciec na to choruje. Daj znać jesli masz jakieś pytania.