Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złomowanie samochodu

Polecane posty

Ja złomowałem samochód w http://demontazaut.pl/. Firma ta znajduje się w Brzoziu (nie daleko Bydgoszczy). Jak oddawałem samochód to otrzymałem od nich umowę kupna sprzedaży pojazdu, gdzie następnie z kompletem innych dokumentów: unieważnionym dowodem rejestracyjnym i kartą pojazdu, o ile taka była wydana, udałem się do wydziału komunikacji by wyrejestrować samochód by całkowicie wyrejestrować samochód.

Gość gość
Polecam firmę www.autozlom24h.pl. To prawdziwi profesjonaliści, którzy swiadczą swoje usługi na najwyższym poziomie i z dużym zorientowaniem na potrzeby Klienta. Zajmują się formalnościami, odbierają auto ze wskazanego miejsca i płacą. Korzystałem z ich usług i bez wątpienia w razie kolejnej tego typu potrzeby znowu do nich wrócę

Gość gość
Ja ze złomowałam swój samochód u www.delta-sj.com.pl i mogę polecić ich również wam. Mają bardzo dobre ceny i miłą obsługę. Zajmują się między innymi kasacją aut i ich recyklingiem.

Gość gość
Co do Poznania to na bank będziecie zadowoleni z cennika w http://www.kasmet24.pl/ Według mnie nieźle płacą. Na plus to, że odbiór aut do złomowania odbywa się z miejsca dogodnego dla klienta. Sprzedają tez używane części samochodowe.

Gość gość
Ja oddawałam stary samochód do auto skupu www.metland.suwalki.pl. Mają bardzo dobre ceny i miłą obsługę.

Gość gość
Szczerze? Nie mam pojęcia. Według mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby zapytanie u źródła. Jeśli jesteś z okolic Rudy Śląskiej to polecam zgłosić się do Logo Group http://www.logogroup.pl/ . Tam z pewnością odpowiedzą na Twoje pytanie, to prawdziwi fachowcy. :)

Gość gość
Złomowanie samochodu nie jest trudną sprawą. Sama udałam się z tym do www.galazkarecykling.pl w Olsztynie. Zajęli się ze złomowaniem mojego samochodu bardzo szybko i pomogli mi we wszystkich formalnościach, a ja jeszcze na tym zarobiłam.

Gość gość
Od siebie mogę polecić też firmę www.pomocdrogowanowytarg.pl. Nie miałem żadnych problemów ze złomowaniem pojazdu. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a ja otrzymałem niezbędne dokumenty potwierdzające pozbycie się samochodu.

Gość tomaszmaj
Przed decyzją o złomowaniu auta należy najpierw zorientować się w okolicy, który złom jest najdroższy. Wiadomo, że każdy ma różne ceny i trzeba znaleźć ten najlepszy dla siebie. Na terenie województwa Wielkopolskiego na pewno warto odwiedzić http://zlomowaniepawlak.pl/ mają dość dobre ceny szybkie realizacje.

Gość dast

Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie i okolicach, które chcą pozbyć się swojego starego samochodu polecam skontaktować się z firmą www.legalnakasacjapojazdow.pl Zajmują się kasacją i złomowaniem pojazdów.

Gość igor

Ja złomowałem w Kasmet kasmet24.pl z Poznania. Przyjeżdżają we wskazane przez klienta miejsce, stawka dobra, ogółem obsługa profesjonalna i solidna. Jeśli o mnie chodzi to jestem zadowolony, że na nich właśnie trafiłem.

Gość makksoo

Też oddawałem swoje auto do złomowania, niestety zbyt wiele z niego nie zostało po niefortunnym wypadku. No ale cóż, grunt że mi się nic nie stało. Znalazłem w okolicy galazkarecykling.pl . Podjechałem do nich z lawetą i wszystko załatwiliśmy od ręki. Konkretnie i sprawnie. Tak jak lubię.

Gość gość

Warto rozejrzeć się za innymi rozwiązaniami niż złomowanie samochodu. Ja tak trafiłem na ofertę firmy www.skupauttrojmiasto.com.pl, która zajmuje się skupowaniem aut w każdym stanie. Jeżeli wasz samochód nie jest w stanie do nich dojechać to oni go osobiście odbiorą.

Gość Seba

Skup aut Poznań solidna firma

www.skup-autpoznan.pl

Gość Seb

www.skup-autpoznan.pl

Gość Seb

www.skup-autpoznan.pl

Gość Seb

www.skup-autpoznan.pl

Gość Kin

Www.altoria-auto.pl 

Zlomowisko samochodow z Poznania

Gość Brz

Skup Samochodów 24h

Www.skup-autpoznan.pl

Gość rollo

Co do złomowania to będziecie zadowoleni z www.kasacjawagrowiec.pl Dostaniecie tam dobrą cenę, u mnie w każdym razie ta firma bardzo dobrze się sprawdziła i zdecydowanie mogę ją doradzić.

Gość raddo91

Ja oddawałem na złom swoją vectre po wypadku.. Niestety naprawa nie wchodziła w grę - najzwyczajniej w świecie się to nie opłacało. Wzięliśmy lawetę , podjechaliśmy i po problemie. Kasa szybko do ręki, wycena na miejscu - sprawnie i konkretnie. Oddawałem auto do Www.zlomowaniepojazdow.com

Gość Auto kasacja radom

Ja ostatnio musiałem zesłowacyzować auto w stolicy . Przejrzałem kilka ofert zawsze był ten sam problem. Dostarczenie auta we własnym zakresie. Na szczęście znalazłem firmę Edmar z radomia. Działają na terenie Warszawy Oraz Radomia. Dojazdą róweż do okolic a co najważniejsze  w cenie. Strona odziału Warszawskiego <a href="https://autozlomowaniewarszawa.pl/">kliknij tutaj</a>