Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel6977

Marzenie...

Polecane posty

Witajcie Marzy mi sie fajna dojrzala kobieta z ktora milo i przyjemnie spedze czas :) Krakow lub okolice, moge dojechac... Dyskrecja, higiena i dobra zabawa , 37l 180wz Zapraszam tutaj lub gg9434280 skype

Gość gość
A co Pawelku chcialbys mnie urzywac czy tylko rozmawiac i kawe pic

Gość fridazzaplota
moze smialosci im nie brakuje.. ale mieszkaja w innej okolicy :)

Gość fridazzaplota
masz racje.. czasem warto. moze w koncu jakas sie zjawi, skoro juz wiadomo ze moze byc z innego rejonu polski :)

Gość fridazzaplota
wierze ze sie pojawi... kobiet ci u nas pod dostatkiem :) ta ankieta troszke jakby tendencyjnie sie tu pojawila.. moze ktoras z pan chce sprawdzic czy stac cie na bilet kolejowy ;)

Gość fridazzaplota
naprawde?.. dowiedziales sie o tym z wynikow ankiety? ;)

Gość fridazzaplota
no popatrz.. myslimy podobnie. ja tez wole info z banku niz z ankiety :)

No, byle wysylali takie info ze suma rosnie a nie maleje :) ai pozniej jest za co zaszalec w jakims fajnym miejscu ;)

Kurcze, chyba moglem napisac ze jestem milionerem z wielkim "sprzetem" w portkach to moze wieksze zainteresowanie bym wzbudzil :)

Gość fridazzaplota
:D u mnie jak na gieldzie. raz hossa, raz bessa ;) ale na odrobine szlenstwa zawsze znajdzie sie czas.. nie wiesz przypadkiem gdzie sie zapodzialy tutejsze kobiety? nie chce mi sie wierzyc, ze jestem jedyna ;)

Gość fridazzaplota
jak widac nigdy nie jest za pozno. wlasnie powiedziales.. moze zaraz sie zjawia :).. naszykuj zdjecia. bez dokumentacji numer z duzym sprzetem milionera nie przejdzie.

To milo ze na szalenstwo zawsze znajdujesz czas... ja tez sie staram tylko narazie nie mam z kim zaszalec wiec lipa... No i wyglada na to ze sami tu jestesmy wiec chyba mozemy tylko na siebie liczyc ;)

hehe zdjecia juz dawno gotowe wiec ktora chetna zeby ocenic no i mam nadzieje wyprobowac ;) przyjemnosc gwarantowana :)

Gość fridazzaplota
musze cie ostudzic w zapale liczenia na mnie. aby napisac jeden post przewaznie musze uprzednio zresetowac kompa.. a potem czekac co najmniej 5 min... wiec jako partnerka do rozmow niestety nie wypadam najlepiej :) ale zdjecia z przyjemnoscia obejrze :P:D .. o ile mi sie wkrca oczywiscie

Spokojnie, rozmowy ograniczymy do minimum, czasami trzeba dzialac a nie gadac ;) masz jakis priv ,czy gdzie chcesz mnie podgldac? ;)

Gość fridazzaplota
jak to gdzie... na forumie 😴 wklej zdjecia i zaraz sie zleca komentatorzy. teksty moga padac rozne.. niczym na meczu pilki noznej ;) ale kto wie... moze sie znajdzie nareszcie twoja kobietka :)

Gość fridazzaplota
o matko z corka :D))) ... rozbawiles mnie do lez :D:D:D ))))) nie moge sie przestac smiac.. chyba nie zbanuja.. chociaz mnie zbanowali nie wiem za co.. :D:D.. nie moge.. przestac sie smiac.. nieee.. nie z ciebie.. z pomyslu :D)))))) :D)))) juz dawno tak sie nie usmialam :D)))))))

Gość fridazzaplota
wesola :)... ale ku/ta/sek bardzo meski. az dziwne, ze zadna pani sie nie pojawila. musisz uzbroic sie w cierpliwosc... napewno jakas tu zajrzy.