Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z moim psem????

Polecane posty

Gość gość

Mój szczeniaczek (3 mies). wymiotował (tylko trochę, bardziej była to piana). ciągle śpi. 2 razy zapiszczał (oddzielnie), jakby coś mu się działo. ale później znowu się położył i śpi. nie chciał się napić. Co to może być?!?!

Gość gość
a bylaś z nim u weta? nie chce cie straszyc ale moze parwowiroza

Gość gość
jesli nie pije to zly znak....nie czekaj az zdechnie tylko do weterynarza, nie zul kasy-pies ci ufa kocha cie a ty patrzysz na jego cierpienie, sam ma wziac portwel i powiedziec o co mu chodzi, nikt ci psa nie zdiagnozuje w necie,moze to kleszcz, a moze po prostu zatrucie.... jak sie za 2 h nie poprawi, nie czekaj. samam mam szczenie 3 miesiace i tez bym tak zrobila

Gość gość
młody piesek, który nie pije odwodni się w ciągu kilku godzin! pędź do weta, nie skazuj go na pewną śmierć, szczeniaki mają jeszcze niewykształcony system immunologiczny i moga bardzo szybko zdechnąć

Gość gość
Na razie jest ok. poszedł zrobić siku, pobiegł za zabawką. do weta pojadę jak tylko rodzice wrócą z pracy.

Gość gość
A byl szczepiony ??? Na wirusowe zapalenie jelit ????

Gość gość
Zachowuję się NORMALNIE. biega, gryzie. typowy on. nawet się napił. ale czy to jest nadal normalne z zestawieniem wcześniejszego stanu??

Gość gość
Pianą moze wymiotować psiak, który nie byl odrobaczony, mojemu to sie zdarzylo 2 razy gdy zapomnialam o co 3 miesiecznym odrobaczeniu

Gość gość
do weterynarza może, na odrobaczenie i ogólną ocenę. Szczeniaki sa bardziej podatne na złapanie czegoś niz dorosłe psy, jesli chodzi o robaki. Ja ze swoim ledwo wczoraj wróciłam od www.agrowet.com po odrobaczaniu i myślę,ze jak się o zwierze chce dbac, to się nie bagatelizuje tego.

Gość gość
No to po prostu najzwyczajniej idź do kliniki weterynaryjnej i skonsultuj takie zachowanie z lekarzem. Jest ono dość niepokojące, więc warto by było to poruszyć z kim trzeba. Ja ze swojej strony mogę polecić: http://www.weterynaria.slask.pl/. Bardzo dobrzy są