Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odruch wymiotny przy paleniu papierosów

Polecane posty

Gość gość
ha ha ha jak zajdzie w ciążę to rzuci .... i to jest mądrość . zrobisz sobie z dziecka filtr który oczyści twój organizm i wchłonie wszystko to co najgorsze. a potem bedziesz wyć że dziecko chorowite , słabe albo nie daj boże kaleka . wiesz ile znam takich mamusiek które twierdziły ze papierosy czy alkohol to nic takiego a dziś kiedy patrzą na swoje chore dzieci to pytają Boże dlaczego mnie to spotkało? a ja wtedy też pytam ... dlaczego pytasz Boga? przecież to ty sama zafundowałaś taki los swojemu dziecku i sobie samej. rób jak chcesz dziewczyno , twoje zdrowie , twoja kasa , chcesz to pal, tylko nie zadawaj pytań na forum dlaczego cię mdli skoro i tak masz gdzieś wyjaśnienia i rady innych. nikt tutaj nie pstryknie palcem i nie sprawi cudu żeby cię nie mdliło. dostałaś dużo cennych rad które i tak masz w d***e , więc nie zawracaj innym głowy bez potrzeby bo przecież ty wiesz lepiej co jest dla ciebie dobre i w takim wypadku twoje pytania są pozbawione najmniejszego sensu.

Gość gość
Nie wierze w boga. A ja znam dużo kobiet które paliły w ciąży i dzieci urodziły się zdrowe. Jak chcą, niech palą, nie moja sprawa. :) Ja osobiście bym nie paliła RACZEJ :D a czy się truje czy nie to też już mój biznes, jestem świadomym człowiekiem.

Gość gość
To świadomy czowieku skoro masz gdzieś swoje zdrowie to tym bardziej nie zawracaj innym głowy swoimi mdłościami. Pal , rzygaj i daj ludziom święty spokój.

Gość gość
miałem ten sam problem poszedłem do lekarza 1 kontaktu i infekcja gardła

Gość gość
Dziewczyna prosi o poradę a Wy na nią najeżdżacie.. I czy to jest mądre ? Zastanówcie się...

Gość gość
kazdemu latwo jest oceniac tak jak w komentarzach.ja tez palilam. ale jak bylam w ciazy i karmilam nie palilam przy trojce teraz juz nie pale 4 lata a tez tak mialam, taki odruc wymiotny tylko ze przestalam.spowodowane to bylo ze jak sie zesresowalam palilam za czesto i to jest chyba ta przyczyna przestalam i bardzo dobrze sie czuje.fajnie sie mowi tym co nie palili nigdy.lubiom komentowac zamiast spokojnie doradzic.zycze kazdemy zeby oderwal sie z tego nalogu.Palacze powodzenia dacie rzucic tak jak ja :)powodzenia :)

Gość gość
ktos chyba nie umie czytac! pisalam ze nie palilam w ciazy ale do tego wracalam teraz nie pale 4 lata wiec czlowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem

Gość gość
madrzy ludzie nie najezdzaja na innych probuja spokojnie donadzic.juz dalej nie kometuje tych zlych komentarzy bo szkoda slow.sluchaj dziewczyno roboj rzucic palenie wiem jak to ciezko dasz rady stopniowo bedziesz lepiej sie czula.ja dalam rady i Ty tez dasz

Gość gość
madry kometarz-,,to świadomy czowieku skoro masz gdzieś swoje zdrowie to tym bardziej nie zawracaj innym głowy swoimi mdłościami. pal , rzygaj i daj ludziom święty spokój.,, -po co ktos taki daje komentarz jezeli przeszkadza mu ktos kto prosi o porade jezeli ci nie pasuje to po co sie wypowiadasz nikt ci na sile nie kazal odpowiadac na komentarze tylko tacy wscipscy jak ty musza dodac trzy grosze zamiast pomoc doradzic

Gość JANUSZ

... patrzec sie nie da na to co piszecie Janusze i Grazyny ...e, wasze gadanie jest na zasadzie "oh pali papierosy co za lafirynda jak tak moze, niech sobie mozg spali, ja nie pale od 5 lat i juz sobie PASATA KUPILEM!11!!!!!!! W COMBI!!" wyginajcie tam robic za najnizsza krajowa po 12 godzin zeby miec na utrzymanie tego pasata i raz na tydzien na reklamowke z zupkami chinskimi z biedry 😉 pozdrawiam i sorry ze odkopuje temat ale nie da sie patrzec jak ...e na dziewczyne najezdzaja bo sie tylko zapytala czym spowodowane moga byc nudnosci jak nie umiecie korzystac z internetu w wieku 40 lat to z niego nie korzystajcie i tak to sobie mozecie mowic do na...ych kolegow w najtanszym barze w waszym miescie do ktorego chodzicie a nie tak pisac do kobiety przegrywy ...e. Pozdrawiam Chlopak lat 21, dla was "gówniarz" ktory ma 3x wiecej iq niz wy wszyscy razem wzieci. 

Gość Rodak

Polacy na forum...

Nic dodać, nic ująć.