Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ols_

Czy to ciąża?

Polecane posty

Mam dopiero 15 lat, niecały tydzień temu uprawiałam sex z moim chłopakiem. Było to przed okresem. Wiem, że jestem młoda i nie było to rozsądne ale jestesmy ze soba juz dlugo, 8 miesięcy. To była chwila, nie zabezpieczyliśmy sie. Nie włożył całego. Ale spóźnia mi się okres jakieś dwa dni a mam taką białą wydzielinę którą do tej pory już często miałam. Podobno po pierwszym stosunku okres się spóźnia. Czy powinnam się martwic? Oczywiście zrobię test i z niecierpliwością czekam na okres. Tylko proszę bez nieprzyjemnych komentarzy, rozumiem co zrobiłam.

Gość gość
gratuluję głupoty i braku mózgu- 15 lat i seks bez zabezpieczenia, tak możesz być w ciązy

Gość gość
8 miesięcy- wooooow rzeczywiście kupe lat

Gość gość
to uprawialiscie seks? nie rozumiem nie włozyl calego haha..dziewczynko zawsze jest ryzyko ciazy nawet jak sie zabezpieczasz a tak wogole to moim zdaniem jestes troche za mloda na wspolzycie..co jak bedziesz w ciazy zalozysz kolejny temat musze usunac ciaze?

Nie trzeba być z kimś are lat zeby to zrobić, znamy się dużo ponad rok. PO prostu od 8 miesiecy razem

Ja wiem ze jestem za mloda i rozumiem powagę tej sytuacji. Nie cieszę się z tego przeciez.

Jest możliwość , że jesteś w ciąży . Tak , czasami okres po pierwszym razie się spóźnia , ale to głównie ze stresu . Pozostaje Ci czekać i oczywiście zrobić test . Życzę Ci powodzenia i mam nadzieję , że tym razem nie poniesiesz konsekwencji :) POZDRAWIAM

Gość gość
i co z tego, że 8 miesięcy? jak w tym wieku można uprawiać seks bez zabezpieczenia???? jak można być takimi kretynami? co zrobisz jak w tej ciąży będziesz- pomyślałaś o tym chociaż przez sekundę? czy tylko narządami płciowymi oboje myślicie?

Gość gość
Zrob test po prostu jesli mialabys byc w ciazy to wyjdzie. A chlopak skonczyl w srodku czy po prostu wlozyl tylko na chwile? Na przyszlosc pomysl o jakims sensownym zabezpieczeniu, bo jestes na dobrej drodze do zostania matka przed pelnoletnoscia.

Gość gość
jaki test jej wyjdzie po tydzień po stosunku? następna mądra

Gość gość
2 dni to żadne spóźnienie. A od samego włożenia się nie zachodzi w ciążę.

Gość gość
Oj nie moja droga, nie rozumiesz powagi sytuacji. Uprawiałaś seks bez zabezpieczenia, mając raptem 15 lat. A co jeśli zajdziesz w ciążę? Pomyślałaś o tym wcześniej? Pewnie nie... A co do ciąży: nikt Ci nie powie czy w niej jesteś czy nie, bo nie mamy USG w oczach i nie zbadamy Cię na odległość... Zrób test i wszystko w temacie. A czy możesz być w ciąży: tak możesz.