Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem biedna. 30 lat, zero majątku. bez mieszkania

Polecane posty

Gość gość

bez niczego. z depresją. matka ma dwa domy i kilka samochodów, wpedzili mnie w depresję. od kilku lat nie wychodziłam z domu, wyobrażacie to sobie?????????

Gość prawictwo pospolite 143
a chłopaka masz ?

Gość gość
czy ty myślisz że w depresji chce sie miec faceta?????????? nie, bardzo sie nie chce.

Gość gość
Kto Cię wpędził w depresję i jak?

Gość gość
rodzina, matka. przemoc, i w ogole.

Gość gość
A ja co roku jezdze na rózne kontynenty, ostatnio w Kenii a przed w Wenezueli. I co polaczku? Wegetuj dalej

Gość gość
to sobie lej. gdzies to mam.

Gość gość
aha misiu, a napisz co przeczytales ostatnio slonko to twoje dumania mnie zastanowią przez sekunde. ps. uwielbiam takich krwawych kapitalistow ale pewnie sciemniasz

Gość prawictwo pospolite 143
i chcesz tak żyć do końca swoich dni ?

Gość gość
Pewnie myślisz że już nic nie da się zrobić i ze tak będzie zawsze, bo jak to zmienić? A zmienić można, małymi kroczkami do przodu. Najpierw zacznij wychodzić z domu. Może to być na początek chociażby kilka metrów. Popatrz na niebo, na drzewa, na ludzi. Potem zacznij robić spacery, nie muszą być dalekie, ale długie. Usiądź gdzieś na ławce itp. Rób to tak codziennie i nie odpuszczaj ani razu. Potem poczujesz że coś się w Tobie zmieniło. To na początek..

Gość gość
Czytałem gdy się uczyłem, teraz nie musze :D

Gość gość
tak bede robic, uzaleznilam sie od neta. Ale obawiam sie tego, ze nawet gdy bede miala lepsza forme, mysl o tym, ze stracilam tak duzo czasu, i ze mi tak nie poszlo w zyciu bedzie mnie potwornie smucic.

Gość gość
nie rozumiem skoro jesteś bez mieszkania to gdzie mieszkasz?? u faceta??? u kogoś z rodziny?? czy wszyscy trzydziestolatkowie muszą mieć mieszkanie w "podarunku" od mamy i taty?? trzydzieści lat to już za przeproszeniem stara baba jesteś i co to znaczy mama ma dwa domy??

Gość gość
Odziedziczysz kiedyś majątek po matce, do grobu tych domów nie zabierze :)

Gość gość
Nie widzicie ze to prowo

Gość gość
owszem jestem stara, w moim domu w ogóle o mnie nie dbano, dlatego wpadłam w depresję, wręcz się nade mną znęcano. jak pisałam od kilku lat siedze na d***e w mieszkaniu nie moim. rodziców. moi starzy mają dwie chałupy i działkę, 3 samochody, ale gdy wpadłam w depresję nikt mi nie pomógł. takie życie. pozdro!

Gość gość
niekoniecznie prowo , ja mam bardzo dobrze sytuowaną matkę ,ale ona mnie nienawidzi bo żyłam i żyję tak jak chcę . Bywało ze nie miałam na chleb , z małym dzieckiem spałam kątem u znajomych . Nie ruszyło jej to , co innego gdybym podkuliła ogon ,wróciła do niej ,dała sobą całkowicie zawładnąć . Byłoby "bajecznie" Jednak wybrałam swój "horror" tj depresje ,kilkuletnią tułaczkę ,ale odbiłam się od dna i żyję JAK CHCĘ

Gość gość
Mam podobnie. Życie jest straszne.

Gość gośćula
wpadasz w to g***o -depresję i nagle jesteś trędowata , masz wirusa ebola , wokół pusto , zabija cie lustro

Gość gość
Ja mam 30 i mi zostało z 250 i co mam powiedzieć? Siedze se w domie po dziadku bo czynsz jest bardzo niski i se tak wegetuje i wegetuje a przeciez ta kasa sie skonczy...