Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z którą jestem jest (nie)dziewicą...

Polecane posty

Gość gość
Miałem tak bo poznałem laske co miała 17 lat i byłem zabujany a już nie była dziewicą . Nieźle się wtedy wkur. zwłaszcza, że wszyscy kuple mieli dziewice . To na prawdę upokarzające dla faceta no ale jakoś potem było tylko że już taka po przejściach zawsze szuka bata.

Gość gość
"To na prawdę upokarzające dla faceta" no i w tym całe sedno nie szanują się a chciały by żeby się je szanowało, za co? ja się pytam za co? szanować to ja mogę dziewicę. a jak się skur(wila to nie nadaje się do niczego innego jak do burde(lu tyle

Gość gość
no i własnie w tym rzecz - jest to upokarzające - dla faceta nie mówiąc już o przyszłym mężu - który patrząc na nią będzie widział tylko psu(wających ją innych kolesi. nie szanują się a chcą zeby je szanować, ja się tylko pytam za co? za rozkładanie nóg przed innymi?

Gość gość
"Wszyscy kumple mieli dziewice" Sami się j***ecie z kim popadnie pod śmietnikiem, po dyskotekach a od partnerek wymagacie czystości Buhaha

Gość na ja mam 33 lata
JA nie spotkałam dotąd nikogo takiego. ktoś inny spotkał - nic w tym złego przecież :P nie ma co kołków komuś na głowie ciosać.