Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie bylam na wakacjach za granica

Polecane posty

Gość gość

Hotel, plaza, palmy... Mam 29 lat, az wstyd sie przyznac w towarzystwie. Jeszcze bardziej ekstremalne i modne sa czasy typu wspinaczki i rejsy, ale to mnie nie ciagnie.

Gość gość
A ja w Polsce. Jak juz to sluzbowo, to mi wystarcza.

Gość gość
nie udzielam się ale chyba zrobię wyjątek :) nie dla każdego palma pod hotelem jest sensem życia a wstyd to kraść...lub wypisywać takie bzdury jakoś nie czuję żebym miała jutro umrzeć także nie denerwuj się wszystko prze de mną co do rejsów nie zdecydowałabym się na taki słyszałam że po takich kobieta zostaje portowym lachociągiem bez odbioru

Gość gość
I co z tego? Ja mam 30 lat i też nigdy nie byłam za granicą. Moi rodzice też nigdy nie byli bo ich nie stać, mimo że uczciwie pracowali całe życie. Zresztą ja tam wolę polskie krajobrazy, polskie góry i morze niż jak ktoś wyżej napisał "palmy pod hotelem". Do samolotu bym się bała wsiąść więc jakaś dalsza podróż tez odpada. Ewentualnie bym się mogła przejechać do Niemiec albo do Francji, ale to może kiedyś, kto wie? Na razie mnie nie stać.

Gość gość
pamietajcie, nigdy nie korzystajcie z przewozów tej złodziejskiej ku'rwy rk transwestyta