Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzkie żale

Polecane posty

Gość gość

Jestem sama,otyła, 30 letnia po kiepskich studiach. Nie widzę żadnych światełek na horyzoncie :(.

"Po kiepskich studiach." Otyłość jeszcze można zwalczyć. Ale wykształcenie? ... kierunek pewnie humanitarny. Klozetowa.

Gość gość
No, ale nie każdy nadaje się na inżyniera. W końcu skoro były te studia humanistyczne to żal było nie studiować. Poza tym ja lubiłam mój kierunek.

Gość gość
Byłam młoda, nie wiedziałam co chcę robić w życiu, teraz wiem że trzeba było uczyć się solidnie matmy i ścisłych bo je trudno nadrobić, a historii to każdy może sam się nauczyć. Dzisiaj to wiem, ale już za późno, tylko Call Center mi zostaje, do czego się w ogóle nie nadaje, bo szybko się męczę i gubię wątek w open space i hałasie. Nie chcę też oszukiwać ludzi.

Gość gość
DLa mnie tez call center nie jest dobre choć kiedyś pracowałem w GfK Polonia jako ankieter telefoniczny ale to co innego niż zachęcanie do czegos tak od siebie samego bo tak kaza bo nie wiedziałbym co nawijac. Ale akurat nie masz racji ze historii to każdy się sam nauczy bo ja np. 1 klase liceum powtarzałem z powodu jedynki z historii wlasnie bo była dla mnie nie do przejścia za to potem zdałem dobrze mature i poszedłem na polibudę i skonczylem az trzy kierunki w 5 lat po czym po kilku dopiero latach znalazłem prace w wawie (musialem wyjechać za praca) nie tylko w GfK bo to było tylko na zaczepienie się w miescie. Pracwoalem 3 lata po czym znowu od trzech lat pracy nie mogę znaleźć - narmalnie tragedia. Sa owszem oferty w call center i nawet ich dużo w moim miescie no ale ja się w tym nie widze jakos zby tak 8 godzin nawijac przez tel (co uwielbiam ale ze znajomymi) .

Gość gość
No w CC jest olbrzymia rotacja. Żałuję, że urodziłam się w takim ubogim i co gorsze działającym przeciwko obywatelom kraju:(. Politechnika jednak to chociaż szacunek jest społeczny.