Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsdaWallmart

ASDA praca

Polecane posty

Gość AsdaWallmart

Czy ktos pracuje w ASDZIE? ja przeszlam pomyslnie rekrutacje , tzn aplikacja, potem magic interview i teraz mam 1 to 1 interview. Chcialam prosic o jakies info, komentarze lub sugestie odnosnie rekrutacji .dzieki

Gość gość
Tell me about your most difficult emotional experience, what type of fruit would you be and why? what wouled you chaznge in the store. jak przejdzie sie dwa pierwsze etapy rekrutacji , to trzeci jest tylko formalnoscia... ;-) najwiecej kandydatow odpada na aplikacjach i testach psychologicznych, matma i angielski , a potem w drugim etapie , w ktorym musisz uzyskac punktacje 3/4 ;-( gratulacje ;-)

Gość gość
A myslalam ,ze Polacy w uk to tylko na zmywaku siedza albo na benefitach.... a tu widac , ze sa inteligentni ludzie...

Gość gość
Testy na sprzedawce ?

Gość gość
Tak na sprzedawce sa testy niestety... I ten etap rekrutacji... Pozytywne jest to , ze jak sie do nich dostaniesz to juz tylko lepiej.. ja zaczynalam kasa potem administracja , a skonczylam w headoffice . Szkolenia mam w stanach , caly czas sie douczam czegos.

Gość Madziaaaarka55555555
Próbowałam się tam dostać, ale testów nie mogę przejść... Bardzo cięzko. Podobno na jeden etat dostają około 2000-3000 aplikacji. Bo jest ciżko z pracą.

Gość gość
I jak wygladaja te testy ?

Gość gość
A daja tylko pół etatu i takie wymagania maja !

Gość gość
Haha ale wymagania z dupy, brawo polaczki :D Zjechaliście się jak muchy do gówna, pozawyżaliście normy to teraz nie płaczcie. P.S aplikowałem o lepsze prace i nikt nie organizował takich testów, wystarczyła jedna, konkretna rozmowa face to face i już wiedzieli czy ktoś się nadaje czy nie. A tutaj na zwykłego kasjera taki cyrk

Gość gość
Na zwykłego kasjera i to jeszcze tylko na pół etatu czyli nawet wyżyć się za to nie da !

Gość gość
Do 20.30 Takie chamskie teksty to zachowaj polaczko dla swojej rodziny. Grunt to sie dostac do dobrej firmy , nawet z pol etatu. Potem i tak sie konczy na calym etacie i juz jest tylko lepiej. Po twoich odzywkach widac , ze ty sie nigdzie nie nadajesz , do tego musisz byc bardzo nieszczesliwym czlowiekiem bez perspektyw... Niewazne jak sie zaczyna , ale wazne jak sie konczy... Co do pytania o testy. Moim zdaniem te testy sa bardzo proste , nie wiem dlaczego niektore osoby nie moga ich przejsc. Angielski-czytanie ze zrozumieniem.... trzeba zaznaczyc odpowied . ta z 20.30 napewno by tego nie przeszla , bo nawet po polsku nie umie czytac ze zrozumieniem , a co dopiero po angielsku...ha ha Wyztarczy uwaznie przesledzic tekst i jest ok, matma banalnie prosta ..... test psychologiczny wedlug wiekszosci jest podchwytliwy i ci , ktorzy go nie moga przejsc sie denerwuja. Ponownie mozna skladac po 6 miesiacach...

Gość gość
Dokładnie, tez czytałam na angielskich forach, ze te testy są bardzo proste Nie dramatyzujcie

Gość Karolina6666666
A czy moze ktos pracuje w Tesco lub innym supermarkecie?jak tam przyjmuja do pracy?Ja pracuje w polskim sklepie i chcialabym sie przeniesc gdzies indziej....

Gość gość
20:51 Nie pieprz bo testy to jakas zenada i tyle. Traktuja ludzi jak matolow, w sumie sie nie dziwie, wiekszosc ktora tam aplikuje ledwo pokonczyla szkoly srednie, wielu pewnie nawet nie ma matury i z jezykiem tez cienizna. Po tobie za to widac ze masz male wymagania od zycia. Asda - dobra firma hahaha

Gość gość
Niestety , aby dostac sie do asdy czy innego supermarketu musisz umiec liczyc, znac angielski , cos soba reprezentowac.

Gość gość
@gość dziś Niestety , aby dostac sie do asdy czy innego supermarketu musisz umiec liczyc, znac angielski , cos soba reprezentowac. xxx xxx no i dla niektórych chyba to są wymagania nie do przejścia...