Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z takim związkiem?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat a mój chłopak 19. Właśnie skończył liceum ale nie zdał matury z matematyki więc ma poprawkę w sierpniu. O maturze przypomniało mu się pod sam koniec no i nie wyrobił się z nauką. Z matematyki zawsze mu słabo szła jak i z resztą z innych rzeczy ale mimo to zabrał się za naukę znów na początku sierpnia dopiero gdy poprawka jest pod koniec. Dla niego najprostsze rzeczy z matematyki nawet po wytlumaczeniu na korepetycjach są czarną magią - nawet ja to potrafię mimo że jestem dopiero po 1 klasie liceum. Po prostu on nie nadaje się do żadnej nauki bo wiedza i myślenie logiczne mu nie przychodzi z łatwością. Pomijając maturę.. zgłosił się do policji na testach wiedzy udało mu się zdobyć 50% tylko a jeśli chodzi o test sprawności trzeba go przejśc w max. 1:40 a on to zrobił w 1:30 co bylo dla mnie zdziwieniem bo myślałam że chociaż to go uratuje no ale odpowiedz dostanie dopiero za rok a do pracy żadnej żeby choc na własne potrzeby miał nie spieszy mu się on po prostu nie umie szukać pracy nie chodzi nigdzie nie szuka tylko przeglada w internecie gdzie wszystkie są niby nie dla niego nawet wakacyjna praca przy zbiorach jest poniżej jego godności bo on do takeij pracy się niby nie nadaje on uważa że się stara ale mu nic nigdy nie wychodzi jest po prostu nieudacznikiem nic nie potrafi załatwić ani nawet pomoc mi w czymkolwiek (nawet budyniu nie ptorafi ugotowac) on w niczym nie ejst dobry. Kocham go ale czy warto być z takim kimś. Ja uważam siebie za abrdzo ambitną i stawiam sobie zawsze duzo i irytuje mnie jego nieporadność i to że nic nie potrafi.

Nie zaniżaj swojej wartości kimś takim bo skoro na początku drogi taki jest to boje sie pomyśleć co będzie kiedys . Stać Cię na kogos na swoim poziomie

Gość gość
masz dopiero 17 lat w ogole jestescie mlodzi wiec nie dziwie sie ze nie spieszy mu sie z praca jeszcze jedno Ci powiem - faceci sa leniwi !!! Twoj niestety sie na takiego zanosi

Gość gość
Odnosnie pracy to jak Ferdek Kiepski :P

Gość gość
Twój facet to głupek. Zabiłbym go liśćmi, a ze starej matury miałem 5,0. Jesteś nic nie warta, że dajesz takiemu lamusowi. Rozkładasz nogi przed byle kim.