Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać faceta

Polecane posty

Gość gość
powiedziec "czesc jestem kachna idziesz ze mna na kawe?"

Gość gość
To faceta zadanie poderwać kobietę.

Gość gość
No co TY? teraz to baby wskakują facetom ,wcale nie musza zabiegać o względy.

Gość gość
ale mnie nikt nie podrywa to co mam robić ?

Trzeba się we wyobraźni zamienić w swoje zwierzę-przewodnika. Wtedy nie ma się kompleksów i można robić co się chce.

Gość gość
Czekaj na tego, któremu się spodobasz i cię poderwie.

Gość gość
nie mam powodzenia więc albo zacznę podrywać albo doczekam starości w samotności

Gość gość
kobietom nie wolno podrywac musisz siedziec i czekac do smierci :classic_cool:

Gość gość
1.Popracuj nad soba-nie musisz byc piekna, ale o siebie dbaj i badz schludna itp. 2. Ile masz lat? 3. Nie narzucaj sie zbytnio-nie badz desperacka 4. Jak juz kogos poznasz, nie pytaj sie w ten sposob:Czy czasem mam brzydki nos, bo koles, ktory nie zwracal uwagi na np. nos, zacznie sie mu przyglsdac a nawet dojsc do wniosku, ze z tym nosem jest cos nie tak, wychodzisz na dodatek na zakompleksiona i myslaca tylko o wygladzie.

Gość gość
5. Spokojnie kobita mozesz podrywac faceta, bo gender :P 6. Zapisz sie na jakies kursy (tam mozesz poznac kogos kto podziela twoje zainteresowania ), odwiedzaj nowe miejsca itp. 7. Ogranicz kontakt z ponurymi, demotywujscymi kolezankami. 8. Jak nie jestes zbyt smiala,nie podrywaj obcych kolesi. 9.Wygoogluj fraze:"jak poderwac faceta" 10. Jezdzij rowerkiem, mozesz z ziomeczkami, lepiej nie ubieraj sie na sportowo, zeby bylo ladniej ( jestes zdrowsza, szczesliwsza, mniej hajsu na paliwo, nowe hobby, nie wiem jak inni kolesie, ale ja mam takie zboczenie, ze lubie kobitki na rowerkach)

Gość gość
podrywasz nieświadomie bo masz inny stosunek do tej osoby która Cię interesuje i zmieniasz zachowanie. Chyba że ty tak nie masz . Ja tak mam nieświadomie ale jak coś zrobię to sobie uświadamiam np. zapomnienie kartki, nazw , słów , nie możność utrzymania wzroku, lub nie możność oderwania wzroku, do tego nie kontrolowane , nie przewidziane zachowania,

Gość gość
11.Nie odchudzaj sie, chyba ze juz naprawde cierpisz na otylosc, po co komu chudzielec 12. Jak juz bedziesz kogos miala, przytulaj sie czesto, bo my to uwielbiamy, jedynie nie wszyscy sie przyznajemy. :-) 13. Nie przynudzaj o pracy,szkole etc. Nie lazcie do restauracji,bo to nieciekawe, lepsza jakas wycieczka. Kawa na stacji benzynowej moze byc lepsza od tej z kawiarni-liczy sie klimat.

Gość gość
14. Nie wymagaj, zeby za Ciebie placil-szukasz faceta, a nie bankpmatu. 15.Nie poruszaj tematow takich jak polityka czy wiara. 16. Nie lec za moda jak slepa kura,ale ubieraj sie schludnie. 17. Jak bedziecie razem, spotykajcie sie 2-3 razy w tygodniu 18. Nie odkrywaj wszystkich kart i zachowaj chociaz troche tajemniczosci. 19. Badz mila kobitka, najpierw zacznij byc szczesliwa sama ( kto chcialby wkroczyc do czyjegos ponurego swiatka, facet nie rozwiaze wszystkich twoich problemow) 20. Wszystko. Nw. czy spoko, bo mlody jestem, wiec inaczej moge na to wszystko patrzec niz twoja potencjalna "ofiara". 21.P.S. Jesli chodzi o ten rowerek to nawet jest oddzielny dzial mody rowerowej, dojezdzaj rowerem do pracy, co cie z rana orzezwi, wysypiaj sie to bedziesz zdrowa wygladac. 22. Jak zaczepiasz kolesia, to zbuduj z nim jakas wspolna plaszczyzne

Gość gość
cos, co macie ze soba wspolnego 23.Utrzymuj kontakt wzrokowy.