Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Prowo

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem częstym gościem kafeterii choć tę stronę kojarze juz za moich czasów licealnych. Odkąd jestem mamą zalozylam tu może 4-5 tematów. O rodzaju smoczkow, o zapaleniu tarczycy która dopadla mnie po porodzie i takie tam. Myslam ze inne mamy jak to mamy doradza, coś poleca ale ZAWSZE jest jedno podsumowanie tematu PROWO i oczywiście ocenianie. i czasem juz się nawet z tego śmieje ze pytanie np o smoczek może byc dla kogoś prowokacją, to tak jakbym napisala ze ufo mnie porwalo i oczekuje, ze każdy mi uwierzy. Szkoda bo kiedyś to byla fajna strona, może inaczej; można bylo uzyskać konkretna odpowiedź a jak komuś pytanie nie odpowiadalo po prostu nie odpisywal. Bez rzucania obelg, przekleństw. Teoretycznie forum poświęcone matkom, wychowaniu ale osobiście wstyd mi już by bylo prosić o rade matkę, która 5 min temu wyzwala inna od sz*at. Pozostaje JEDYNIE od czasu do czasu poczytać, wewnetrznie się 'posmiac' i tyle :) p.s nie napisalam tego w oczekiwaniu na potwierdzenie lub negowanie tego bo chyba każdy widzi co tutaj się dzieje ale w końcu od tego jest forum aby wyrazić swoje zdanie :) Pozdrawiam WSZYSTKICH.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować