Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

130 zl od 1osoby na wesele to duzo czy mało

Polecane posty

Gość gość

Ile wy placiliscie od osoby tzn talerzyka i na ile osob robiliscie wesele? Lacznie z kamerzysta fotografem orkiestrą?

Gość jay54321
Ja place 185 zl...

Gość gość
To drogo gdzie Ty masz wesele?

Gość gość
To zależy jakie wesele- gdzie i co będzie podane, u nas na śląsku wesele trwa od ok.14 na sali i kończy się ok.3 godziny w nocy. Zaczyna się obiadem i potem wszystko leci po kolei - tort, ciasta, desery, przystawki, kilka kolacji ( zimne i ciepłe) itp. Cena 130zł jest niska w takim przypadku, ja miałam wesele w roku 2012 i płaciłam od osoby 160zł i to była średnia cena, bez alkoholu oczywiście. To zależy ile jedzenia jest w tej cenie, ile kawałków mięsa przy obiedzie przypada na osobę, ile kawałków ciasta na osobę, ile kolacji podanych itd., czy są owoce w cenie, ciasta, tort, szampan, bo jak sie młodzi nie dopytają, to potem się okazuje, że niby tanio, a trzeba wszystko dodatkowo dokupywać...

Gość gość
Sama nie wiem jak wyliczylam bo ja place za swoich gosci narzeczony za swoich to wyszlo 3tys z kawalkiem za osoby nie liczac ile wyjdzie w calosci to wszystko i tak sie zastanawiam czy to aby nie za duzo w niektorych salach chca 70-90 zl za osobę ale akurat w tej sale ktora my chcemy to 130 od osoby juz nie liczac ceny dodatkowej na poprawiny bo pewnie tez trzeba bedzie troszke doplacic

Gość gość
u mnie płaci się ok. 180zł za osobę (małe miasto), średnia cena to ok. 200zł. Nie ma ceny "łącznie z kamerzystą, fotografem, orkiestrą" - za to się płaci oddzielnie. U mnie kamerzysta ok. 2,5tys-3tys, fotograf 1,5-2 tys. , zespół 4-5tys. + oddzielnie biorą za poprawiny 2 tys.

Gość gość
70zł??? to ile dań jest? 2?

Nie to nie jest dużo. Ja płacę 125zł+15zł poprawiny, ale to jest najtaniej gdzie znalazłam, taniej wychodzi kucharka, ale przy tym jest dużo zachodu...

To ja mieszkam w małym miasteczku - zachodniopomorskie. Szwagierka 3-4 lata robiła wesele w hotelu.Płaciła 160 zł za osobę ( alkohol , napoje,owoce,ciasta,tort - osobno) + 30 zł za osobę - poprawiny. Więc ja uważam że 130 zł to idealnie,ale też trzeba brać pod uwagę co będzie z tej kasy na stole ;)

Gość gość
200, w tym ciasta, tort,bez alkoholu i napojów, trójmiasto i to jedna z tanszych opcji( w dobrym standarcie)

Gość pm sierpień
to zależy ile dań i co jest ws cenie, ale to nie dużo