Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po pierwszym razie

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, chciałam się zapytać czy u was po pierwszym razie również spóźniał się okres? Czy tylko ze mną jest coś nie tak? Mam bardzo nieregularny okres Od maj 2013 miałam następujące miesiączki co; 29,30,40,41,32,31,34,30,31,32,27,32,33,.do teraz. Okres spóźnia mi się jakieś 3-4 dni nie jestem pewna ponieważ mam nieregularne. Objawy mam takie jak przed okresem bóle piersi, nasilony trądzik i trochę nabrałam wody w okolicach podbrzusza jak zawsze. Robiliśmy to pare razy w różne dni raz bez prezerwatywy ale wyszedł bardzo wcześnie i dużo mu brakowało... Dlatego się pytam czy u was też tak się to spóźniało po pierwszym stosunku?

Gość gość
miałam podobnie i niestety zaszłam

Gość gość
zrób test :) każda z nas jest inna. Ja np nie raz robiłam bez gumki w płodne, tabletek anty nie biorę, okres później mi się spóźniał chyba prawie dwa tyg. Bałam się strasznie bo rano miałam mdłości, i też takie objawy jak Ty. Ale minęło od tamtego czasu już z 5 lat a ja dalej bez dziecka :)

Gość niech bedzie moc
po pierwszym razie okres mi sie spoznil 1,5 msc nie bylam w ciąży ani wtedy ani nigdy jak sie spoznial

Gość Admin toho fora
Próś dalej i tak temat zostanie :D

Gość gość
Po pierwszym razie to mnie tylko pchizda bolala jak cholera, bo tak mnie wydymal ze az mi sie wszystkiego odniechcialo

Gość gość
Pierwszy raz był bardzo fajny ;) nie jestem w ciąży, niepotrzebnie się zamartwiałam.