Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego istnieje takie przekonanie że osoba po średnim tylko do pracy fizycznej

Polecane posty

Gość gość

Przecież to jest osoba wykształcona, nawet jeśli nie ma matury to nie zasługuje na to by pracować gdzieś w firmie sprzątające czy na produkcji. Średnie to średnie a matura to tylko przepustka na studia, skąd wzięło się takie przekonanie u tych zacofanych ludzi, którzy nawet twierdzą, że średnie bez matury to nie średnie.

Gość gość
Nie zasługuje ? A co poniżej godności praca na produkcji czy w firmie sprzątającej ?

Gość gość
Nie to miałam na myśli, uważam tylko że osoba po szkole średniej nie powinna ciężko pracować a normalnie wykonywać jakąś lekką pracę za dobre pieniądze.

Gość gość
W tych czasach powinna się cieszyć że jakąkolwiek pracę dostanie .

Gość gość
A gdzie miałabym niby robić,w biurze ? Kto mi taką pracę da? No chyba że przy okazji dawałabym szefowi tyłka to by mnie może zatrudnił a tak to nie ma co liczyć na cuda. Ja jestem sprzątaczką,skończyłam szkołę średnią. Zamiatam ulice,zbieram g***a,żygi itp. Trudno. Lepiej nie znajdę.

Gość gość
ja jestem po średnim i jestem prostytutką daje kilka razy dziennie az pipka robi czasami musze spelniac zachcianki jak jedzenie kupy picie sikow

Gość gość
ja po średnim grzebe po śmieciach bo teraz wyższe jest potrzebne na sprzataczke

Gość gość
MIT rozpowszechniany przez elytę po studiach na kasie lub jeżdzącej na miotle :D