Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem zachowania mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Wczoraj pokłóciłam sie z narzeczonym o sprawy związane z domem. Nie podoba mi sie zachowanie typu -przychodzi po pracy do domu, siada na kanapie i o wszystko go trzeba prosić. Obraziłam sie i nie odzywalam poł dnia. Dzisiaj rano pojechał do pracy i pisze mi SMS typu: zasługujesz na lepszego chłopaka i jeszcze 2 podobne. Dlaczego zamiast ze mną porozmawiać pisze do mnie o 7 rano dnia następnego-teraz siedzę i mysle, planujemy ślub a moze on chce sie ze mną rozstać? Musze czekać do 18:00 bo wtedy wraca z pracy. Bede miała przez to cały dzien zje....ny, gdyz sie zwyczajnie martwię. Poza tym, zamiast sie trochę w sprawach domowych ogarnąć (sprawy domowe ograniczam do wyjścia z psem, wyniesienia śmieci, ewentualnie wyniesienia po sobie talerza do kuchni) to wpędza mnie w wyrzuty sumienia

Gość gość
Opisujesz moja sytuacje ktora kiedys przezylam. Bardzo szybko walizke mu za dzwi wystawilam i sluzaca dla niego przestalam byc. Po paru miesiacach zmienilam miejsce zamieszkania i prace, poznalam faceta ktory czesto zanosi mnie do lozka, jest wspanialy zaluje ze go wczesniej nie poznalam tylko z popszednim sie rypalam i czasami zadnej przyjemnosci nie mialam