Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek mi sie sypie. Czy ja mam za duże wymagania?

Polecane posty

Gość gość

Związek niecałe 2 lata, rok mieszkania razem a ja mam go serdecznie dosyć. Niby to dobry chłopak, pomaga przy domowych obowiązkach, gotuje jesli trzeba. Ale są sprawy które mnie do niego zniechęcają: -nigdy nie okazuje mi czułosci, nie pocałuje wc iągu dnia i nie przytuli. Dla niego liczy sie tylko seks, jest wrecz od niego uzalezniony i ma zawsze pretensje jesli ja nie mam ochoty -nie mam przy nim żadnej stabilnosci finansowej, zyjemy z miesiaca na miesiac i nie mozemy odłozyć żadnej kasy -krytukuje mnie ciągle: a że to w złym miejscu połozyłam, a czemu paznokcie obcinam w pokoju a nie w łazience, ochrzania mnie jak ide w nocy sikać, gdy choruję to mówi żebym nie udawała -unika kontaktu z moja rodziną, widac że nie chce tam jezdzić pomimo że nikt mu żadnej krzywdy nie zrobił, to on nie robi nic aby go lepiej poznali i polubili. Jest taki obcy. - używa mojego samochodu bo nie ma swojego, co rpawda dorzuca się do napraw i tankowania auta ale mnie to dobija

Gość gość
nie dziwie ci sie ze masz dosyc

Gość gość
I to co mnie obrzydza to tez to że on z premedytacją pierdzi przy mnie. Lezymy sobie w łożku i puszcza ciągle bąki i ma z tego ubaw. Byłam w nim tak zakochana a po 2 latach nie zostało we mnie nic.

Gość gość
Juz sama nie wiem czy ja licze na cud że spotkam normalnego faceta?:-( Nie mam z nim ochoty nawet na seks, a to przecież świezy związek:-(

Gość gość
Mój samochód to 16 letnia Skoda ale jeździ. Pracuję w chipermarkecie a chłopak sie z tego naśmiewa :(

Gość gość
To nie zwiazek wiec przestan rozpaczac i wez sie w garsc. Spakuj walizki i wyrzuc drania za drzwi. Wspolczuje ci.

Gość gość
zostaw go i koniec pieśni , nie wiem nad czy się jeszcze zastanawiasz?!

Gość gość
Nie masz za dużych wymagań...Takiego typa ekspresowo bym spakowała...

Gość gość
Jedyną jego zaletą jest, że pomaga i gotuje??? To go zatrudnij jako pomoc domową...

Gość gość
daj sobie z nim spokoj, tacy sa niereformowalni, on jest z toba, bo tak jemu najwygodniej

Gość gość
Tak, jego zalety to to że mi pomaga, ugotuje no i że jest słowny i nie zdradza. Reszta sprawiła że zupełnie mnie od niego odrzuciło

Gość gość
jak to nie ma czułosci w twoim zwiazku?? jak to wytrzymujesz?

Gość gość
nie wyobrażam sobie być w takim związku... tragedia. odejdź od niego, póki jesteś młoda i masz szansę jeszcze spotkać kogoś normalnego...