Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katoliccy lekarze mają swój portal! Bez promocji in vitro, aborcji, antykoncepcj

Polecane posty

Gość gość

oplodnosci.pl - to nowy portal skupiający lekarzy niezapisujących antykoncepcji, nie promujących aborcji. Inicjatywę wspiera prof. Bogdan Chazan. "Powstała internetowa baza kontaktów do lekarzy (nie tylko ginekologów), stosujących metody rozpoznawania płodności MRP (NPR), niezapisujących środków antykoncepcyjnych, niezalecających in vitro, ani aborcji"

Gość gość
No i bardzo dobrze. Zawsze przed wizyta możesz sobie sprawdzic czy lekarz do którego się umowilas ma zbieżne poglądy do twoich. Unikniesz nieporozumień, niepotrzebnych dyskusji i zaoszczędzisz czas.

Gość gość
Żeby tylko wszystkie oszołomy się tam wpisały. W końcu będzie łatwo sprawdzić, czy twój lekarz jest normalny.

Gość gość
Świetnie. Jak dla mnie jeszcze tacy lekarze (mam na myśli głównie ginekologów) nie powinni mieć kontraktów z NFZ, ze względu na to, że udzielają pacjentkom nierzetelnych informacji.

Gość gość
Lekarz ktory tam sie zapisze to POTWOR.Dobrze bo teraz bedzie mozna sprawdzic czy nasz lekarz tam nie nalezy...Jak tak uciekac jak najdalej. OSZOLOMY

Gość gość
No i super. Przynajmniej będę wiedziała który lekarz nie jest mordercą :-)

Gość gość
Lekarz to lekarz a nie ksiadz a ci co tam sie wpiszą nie powinni mieć kontraktów z nfz. To ja tez poprosze o klauzule sumienia, zostane rolnikiem co sadzi ziemniaki i bedziecie je jesc ze stonkami bo mi zal będzie opryskiwac! Co to w ogóle za kaluzula sumienia?! Jak doktorkowi przeszkadza ze aborcja jest dopuszczona w specyficznych przypadkach to na dentystę mial sie ułom uczyc a nie ginekologa. Gdzie religia nie wlezie... W ogóle te wszystkie religie doprowadza do upadku ludzkosci, same problemy przez nie...