Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama_82

dziwne objawy

Polecane posty

Gość Przyszła mama_82

Staramy sie z mężem o dzidziusia. jestem w tej chwili w 22 dc. Od kilku dni mam bardzo nabrzmiałe piersi jak na miesiączkę ale pojawił sie dziwny symptom. Dziś zaczełam chyba plamic, to raczej przypomina upławy brązowo-zółte. Do tego dodam że jestem ciagle senna i mam wilczy apetyt. Wizyte u lekarza mam 25.08 i nie wiem czy powinnam sie marwić tą wydzieliną. Może któraś z was tak miała?

Gość gość
kolejna nawiedzona..... poczekaj do terminu miesiączki i zrób test zamiast analizować każde pierdnięcie też mam napady wilczego głodu na tydzień przed miesiączką, tak działają hormony ignorantko z koloru plamień nie wywnioskujesz czy jesteś w ciąży, to możesz stwierdzić z pomocą testu ciążowego lub testu z krwi

Gość gość
10 dni po rzekomym zapłodnieniu i już masz objawy ciąży ? sprawdź czy przypadkiem nie przytyłaś już 15 kilo i nie masz rozstępów na brzuchu

Gość gość
Powiem Ci tak,mnie około tydzień po stosunku okropnie zaczęły boleć piersi,były nabrzmiał jakby miały eksplodowac,tydzień później test wyszedł pozytywny. Ale senna byłam dopiero koło 8 tc. Nie nakręcaj się,poczekaj do terminu miesiączki i zrób test. Wczesniej nie ma sensu. Powodzenia.

Gość Przyszła mama_82
jesteście bardzo sfrustrowane, ja tylko grzecznie zapytalam czy ta wydzielina moze sugerowac cos poważnego. Nie pytałam czy sądzicie ze jestem w ciązy!!!

Gość gość
Podobno istnieje coś takiego jak krwawienie implantacyjne,ale ja osobiście tego nie doświadczyłam.