Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak duże ryzyko?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat. Ostatnie okresy były: 19.01,19.02,19.03,16.04,10.05,05.06,06.07. 29 i 30 lipca były pettingi. Chłopak wkładałam mi palce do pochwy, pieścił językiem. Bardzo się boję, że podczas pettingów ( było ich 3. jeden ok 14.00, drugi 22.00, 6.00) mógł coś mieć na dłoni i wprowadzić mi to do pochwy. 30 lipca, około południa, podczas oddawania moczu czułam ból, tak jakby skurcz macicy, a na papierze była krew. 1 sierpnia odczuwałam już tylko i wyłacznie ból podczas końcówki oddawania moczu, krwi nie było. Później wzięłam Nolicin 2x dziennie. Brałam ten anybiotyk 1 i 2 sierpnia. 1,2,3 sierpnia-odczuwałam ból podczas końcowki oddawania moczu, ale krwi nie było. Przez ten cza właśnie brałam Furagin 2x2 tabletki dziennie. 6 sierpnia miałam dostać okres- nie dostałam do dziś a dziś już 12 sierpnia. od 9 sierpnia do 11 sierpnia brałam luteinę 50 pod język. Temperatura z rana pod pachą wynosi 36.5 stopnia, w pochwie 37 (po wysikaniu się ). Jak wkładam palce do pochwy, to czuję coś jakby takiego twardego, gdy zjadę palcem niżej to czuję końcówkę. Może to szyjka macicy? Czuje też jakbym miała nabrzmiałą tą pochwę. Chodzę często siku, pobolewała mnie głowa, leciała mi krew z nosa. OD 6 sierpnia mam też nabrzmiałe piersi, ale nie bolą, występuje jakaś biała wydzielina, nie jest jej dużo, kleista. 9 sierpnia kuły wieczorem,ale może to przez tę luteinę. Dziś (12.08) już nie brałam luteiny. Zobaczę czy dostanę. Ja ok 17 dc czułam jak mam śluz rozciągliwy itp. Ale nie wiadomo jak to było z tymi dniami płodnymi u mnie, prawda? Strasznie się boję ciąży, boję się, że on mi na palcu podczas pettingów wprowadził plemniki, bądź preejakulat. Testu na razie nie chcę robić, zrobię za tydzień z krwi. Dziś 38 dc a okresu nie mam. Strasznie się boję. Chcę jeszcze dodać, że 12 dc jechałam do Opola (500 km od mojej miejscowości) byłam tam do 2 sierpnia. 13 dc oraz 14 dc opalałam się w solarium ( 7 minut na średnim opalaniu, byłam tam pierwszy raz w wżyciu). Proszę mi powiedzieć, jak duże jest ryzyko ciąży w mojej sytuacji? Chłopak zapewnia, że miał suchą i czystą rękę. Ale przyjmijmy, ze jednak coś tam było(oby chłopak miał rację i żeby się okazało, że nic tam nie miał ) to jak duże ryzyko? 2 sierpnia odczuwałam mocny ból w krzyżu.

Gość gość
Proszę o odpowiedź

Gość gość
Popytaj mamy co się dzieje jak się grzebią w piczce nie uprawnione osoby

Gość gość
palce nie służą do przenoszenia plemników. poczytaj w internecie, gdzies napewno znajdziesz jest napisane ze przeniesienie plemników przez palce jest małym prawdopodobienstwem do zajscia w ciąże. co prawda zdazaja sie takie przypadki ale rzadko.

Gość gość
Do krwawienie doszło moze przez to że chłopak zbyt mocno pchał Ci palce i moze jakąs ściankę pochwy uszkodził paznokciem czy cos, ale to tez raczej nic poważnego. Jesli martwi CIe twoja wydzielina sluzowa z pochwy to moze idz do ginekologa, to moze byc objawem jakiegos zakarzenia, w sensie jakies bakterie czy cos na to bys dostała masc i to nic powaznego :) przejdzie:)

Gość gość
ale mnie bolało podczas oddawania moczu. A jak duzejest ryzyko? jak to było z dniami płodnymiu mnie?