Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brakuje mi ciebie

Polecane posty

Gość gość
Zerkam czasem do ciebie ..Chyba jesteś marzycielką :-)

Gość gość
Chyba troszkę :-) R

Gość Rayan
gość dziś Kto ma pomysł na co złapać kota?Rogata. X Kot przychodzi kiedy chce, kiedy czegos potrzebuje ;-)

Gość gość
Słodka ja mam myszą świecić w oknie a jak inny kot przyjdzie? Idąc tropem potrzeb ..co mu brakowało? Dobra pani ze mnie starałam się bardziej od kota.Rogata.

Rogata, bo mysz miała przed kotem uciekać, a nie mu się sama do pyszczka pchała:D a jak przyjdzie inny kot, to może jednak, że będzie miał bardziej ostre pazurki i sztywniejszy ogon? nie zaryzykujesz, się nie dowiesz:D ja bym poświeciła, tyle, że koty przychodzą a nie odchodzą, może jak pokażę mysz same pouciekają:D:D

Gość gość
O ja głupia ..uciekać, świecić ,na pazurki uważać i jeszcze ogon sztywny ..Słodka na jedną rogatą za dużo zasad by posiadać kota .Posiadać czy posiąść oto jest pytanie.R

Jak go posiądziesz, to i będziesz posiadać:D..tylko mocno trzymać za smycz musisz:) i drzwi pozamykać, a klucz połknąć:D za niciula nie ucieknie:) choćby nie wiadomo jak mrałczał.

Gość gość
No wyprawę masz ogromną w obłaskawianiu kotów ale ten był Rosyjski niebieski wielki i strasznie uparty a do tego jeszcze fukał może kastracja by mu pomogła?R

A Wiesz z kastracją może wyjdzie...gorzej jak mu jeszcze bardziej zaszkodzi...a jak wtedy to odwrócić?? Fukał powiadasz...a to okaz nieokiełznany..może pomogę? potrzebujesz harpuna, lassa i metalowej kraty, coby go do niej wsadzić.

Gość gość
Wszystko co masz wezmę i dużo liny :-)Związane nie ucieka ,w klatce jeść dostanie a oko cieszyć będzie :-)

To jeszcze polecam na skubańca, myszą świecić, cobyś na polowanie miała się udać i wysokie kalosze, bo jak go będziesz związanego ciągnąć, to po nogach gryźć zechce:D

Gość gość
Kalosze zakładam tylko i wyłącznie do koszulki i majtek :-) A jak mnie ugryzie w mysz ..koty są zwinne ale związany .ciagniety..ależ mi się to podoba :-) :-) :-) R

Jak za łapy wszystkie cztery uwiążesz, to już nie taki zwinny, chyba, że jęzor ma długi, to wtedy tyle co liźnie po myszy, ale to lizanie jest najlepsze:D uwierz mi:D A nie słyszałaś o ostatnich krzykach mody? albo kalosze, albo majty- nigdy razem:d

Gość gość
Nareszcie kobieta z poczuciem humoru :-) :-) majtów do kaloszy nie..o ja nie modna:( A jak by tak na nowego zapolować to stary może się zazdrosny zrobi i zechce się łasić...R

Gość fridazzaplota
czesc dziewczyny :) 🖐️ chyba zwariowalyscie.. kota w klatce trzymac! przeciez on nie chomik czy inne myszate ;)jak nic w depresje wpadnie i pozytku zadnego z niego nie bedzie.

Rogata,nie ryzykuj.. gorzej , że we dwóch do jednej myszy zechcą co wtedy biedna poczniesz? a te gady nieokiełznane, jak się zawezmą to nie ma zmiłuj. Ps: z poczuciem humoru vice versa:D

fridazzaplota jak pogłaszczesz kotu grzbiet i za ogon pociągniesz, to wręcz na związanego podskoczy z radochy:D a jeszcze go pejczem śmignąć po dupsku to i zamrałczy jak dziki zwierz:D

Gość gość
Co dwa koty to nie jeden..a za ogon to chyba kota nie za bardzo się ciąga bo futerko się wyrywa i miałczy przeraźliwie..R

Gość gość
Tak zdecydowane tak golony ogon jest super bo sierść się nie walą po mieszkaniu i nic się nie przykleja :P R

Gość gość
Teraz uświadomiłam sobie ze chętnie takiego łysego Egipskiego bym przygarnęła problem futra z głowy ,ale na 20 dachowców jeden łysy ..i to nie z natury tylko wytarty.R

Gość fridazzaplota
do doopy taka zabawa :O dobic sie do was nie moge.. zaczynam sie czuc jak w klatce ;) ktorej mowie zdecydowanie - NIE !!!!! kocur klatkowy jest ociezaly. przewraca sie z boku na bok, zre i spi. pozytku z niego nie ma zadnego.. wlosow mu nawet nie trzeba wyrywac.. same wypadaja - z nudow :P

Gość gość
Frida a może kocicę?R Kto kobietę lepiej zrozumie jak kotka?

Gość gość
O słodka ja sobie wypraszam salta fikałam ,szpagat robiłam zabawki wymyślałam nowe by znudzony nie był o dietę kota dbałam o zdrowie pytałam ..No co jeszcze ja się pytam.R