Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KRAKÓW czy ktoś może pomóc tej Pani?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam panią która jest w bardzo ciężkiej sytuacji materialnej. Sama wychowuje troje dzieci. Sama mam troje dzieci i wiem że jest jej ciężko. Potrzebne są przybory szkolne dla 4klasisty jeśli ktoś by mógł chociaż kilka zeszytów, długopisy czy cokolwiek co się przyda w szkole to prosiłabym o pomoc w imieniu tej Pani. Jeśli ktoś by mógł to podam do niej adres. Sama zaproponowałam jej pomoc ale pogorszyła mi się sytuacja i nie mogę niestety. I proszę bez głupich komentarzy. Nie wiem ile ta Pani ma lat ale wiem że męża nie ma tylko nie wiem z jakiej przyczyny bo głupio było mi zapytać i wiem że żyją z renty. Informację mogę wysłać e-mailem stokrotka0014@gmail.com

Gość gość
a ta pani upoważniła cię, zebyś rozdawała na prawo i lewo jej imię, nazwisko i adres? oraz informację, że ma trudna sytuacje materialną?

Gość gość
ta Pani prosiła żeby jej pomóc i to mi wystarcza dlatego chcę żeby odezwali się poważni ludzie którzy sobie jaj z tego nie robią bo ma chyba wystarczająco dużo problemow a ona ogłaszała się w internecie więc myślę że podanie jej e-maila nikomu nie szkodzi