Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebook dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość gość

Możecie powiedzieć dlaczego tak jest na tym facebooku że niektórzy się wychwalają ? piszą że się zaręczli a w rzeczywistości wcale tak nie było , badź się wychwalają itp

Gość gość
Facebook to pustostan i osoby z takimi głowami mają tam konta...

Gość gość
To nie jest wina portalu, tylko ludzi. Co chwile ktoś się zaręcza, to niektórzy też chcą się pokazać. Na portalach społecznościowych można się pokazać przed większą ilością osób. Bo nie musisz dzwonić do każdego i oznajmiać mu nowin, tylko wpisujesz na ścianie i wyświetla się wszystkim, których masz w kontaktach, czy mieszkają obok, czy 500km dalej.

Gość gość
jak mnie wkurza jakis znajomy to mu to mowie np moj znajomy gej wstawial codziennie 7436546546 zdjec innych gejow i ich czesci ciala i pisal Mniam itp wiec mu napisalam zachowaj to chlopie dla siebie bo zrzygac sie mozna| wyrzucil mnie ze 'znajomych' żal :)

Gość gość
No właśnie tak myślę , chcą pewnie sie wychwalić pokazać że to też mają. Nie wiem po co to ludzie robią co im to daje , jak i tak inaczej jest chore to jest poprostu Facebook powinni zlikwidować

Gość gość
Tak piszecie a widzicie ze ktoś sie zaręczył to od razu lecicie po telefon i do koleżanek, ciekawe czy mnie zaprosi itp

Gość gość
No myślę że wiele jest takich przypadków że piszą że się zaręczyli a w realu wcale tak nie było nie wiem po co to robią chore to , skasować ten facebook

Gość gość
I co? Jak skasują portal to mentalność się zmieni?

Gość gość
wlasnie po to to pisza zebyscie to roztrzasali - tak jak teraz ja mam kilka zdjec. znajomych tylko znajomych a nie 680 ludzi. nawet nie mam tych znajomych ktorych znam ale poprostu ich nie lubie wiec po co mi widziec co u nich a im co u mnie komentuje zdjecia tylko warte komenatrza, nie pod kazdym zdjeciem daje "super fotka" zalezy jak kto do czego uzywa, jak do gier i zbierania lajkow i komentow - prosze bardzo

Gość gość
No właśnie każdemu wg potrzeb. Uważasz, że ci nie potrzebny ten portal? To nie zakładaj konta. Uważasz, że ktoś klika zbyt często lubię to i dodaje za dużo zdjęć? Albo wyrzuć go ze znajomych, albo (jeśli np lubisz z nim gadać i czasem piszecie prywatne wiadomości) zablokuj jego aktywność. Wówczas po prostu nie będzie się wyświetlało co ta osoba zrobiła (ja tak z pewną osobą zrobiłam. Mam w kontaktach, bo studiujemy razem i potrzebuję czasem się dogadać w ten sposób, ale nie widzę żadnej jej aktywności, bo mnie denerwowała). W sumie tylko jedna osoba z grona moich znajomych dodaje posty w stylu "dziękuję za udaną wycieczkę, szkoda, że tak krótko" i znaczniki z kim, gdzie, nikt więcej tak nie wywala prywaty. Tylko że ja mam niewiele osób w znajomych. Kilka osób, które lubię, a reszta to ze studiów, bo potrzebuję mieć kontakt. Ale nikt Wam niczego na siłę nie narzuca, jak Wam nie pasuje, to nie używajcie, albo dostosujcie tak, żeby nie marudzić.

Gość gość
no nie wiem dlaczego tak ludzi robią? ! w jakim celu, chore to jest Kto też nie lubi tego fejsa?

Gość gość
bo ci na zboku wychwalaja sie pisza farmazony wstawiaja jakies swoje zdjecia z wycieczek lub swojej czesto paskudnej facjaty to..... zwyczajne zjeby umyslowe i nic wiecej ! takich ludzi nalezy omijac szerokim lukiem bo to dna intelektualna przepasc i syf zamiast mozgu

Gość gość
no chyba masz racje