Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może znaczyć krwawienie w 30 tygodniu ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Co to może znaczyć? Dzisiaj około 13 zauważyłam czerwone plamy na bieliźnie , od czego to ? Mam z tym iść do lekarza ?

Gość gość
Tak, i to szybko.

Gość gość
Idz o ile sie nie myle moze ci sie skracac szyjka macicy,ja tak mam wasnie ,dostalam luteine na podtrzyanie

Gość gość
Pedem na IP. Krwawienie w ciazy to nigdy nic dobrego

Gość gość
Dziękuje za szybką odpowiedź. Jak mąż wrócić z pracy to szybko jedziemy do mojego ginekologa.

Gość gość
Podziwiam twoje opanowanie. Ja bym juz siedziala na izbie przyjec w szpitalu, bo pewnie i tak cie tam lekarz odesle. Nie wiem po co jeszcze czekasz

Gość gość
na męża będziesz czekała? w taksówke i do szpitala!!!!

Gość gość
np odklejanie się łozyska, wtedy dziecko umiera w ciągu kilkunastu minut -dusi się

Gość gość
Ojj ja bym juz na IP była bo krwawienie nic dobrego nie oznacza.Odklejanie łożyska,rozwieranie się szyjki.Trzymam kciuki by wszystko było ok.

Gość gość
Ja jakoś ok.31 t.c. zaczęłam krwawić, tzn.podczas zakupów poczułam, że "leci" coś ze mnie - dosłownie.. Miałam tylko (na szczęście!) wkładkę, bo przez myśl mi nawet nie przeszło, że mogłoby coś takiego mi się przytrafić - ciąża prawidłowa cały czas. Poszłam do toalety, jak tylko ściągnęłam bieliznę, dalej ze mnie poleciała krew, jak na taki ostry okres, z tym że rzadsza krew. Zadzwoniłam po męża, który był ze mną w sklepie. Pojechaliśmy do szpitala (mieszkam w UK) - tu million pytań do - jak mocno, kiedy, czy leci mi po nogach..(?odpowiedziałam że zaraz zacznie!). Ogólnie czekałam chyba ponad godzinę zanim lekarka przyszła.. Suma sumarum - spędziłam prawie 2 doby, byłam pod ktg, miałam usg, wziernikowanie, badanie krwi - wyszło, że..nic nie wyszło.. Dowiedziałam się, że czasem tak bywa, że kobiety w ciąży krwawią, bo krawią - nie ma przyczyny.. Z dzieckiem wszystko było ok, ze mną ok, łożysko ok.. Potem lekarz podczas rutynowego badania stwierdził, że lepiej jak nie było przyczyny, niż by była.. Hm.. W każdym razie lepiej sprawdź.